Laatste chemo

Hi,

Eindelijk is het dan zo ver, morgen de laatste chemo. Elf chemo’s geleden leek dit nog ZOOO ver weg. Na de eerste paar chemo’s ging het nog wel maar daarna werd alles een stuk zwaarder. Pfff, ik wil er niet aan denken. Ken je dat gevoel dat je het liefst wil stoppen maar dat het gewoon niet kan omdat je geen keus hebt??? Je moet gewoon door.

Ik kan best wel trots zijn op mezelf!!! Ik heb al elf chemo’s gehad en morgen de laatste en dan opknappen. HEERLIJK!!!

last time

 

Maar toch ga ik morgen met een dubbel gevoel heen. Tuurlijk ben ik blij dat het de laatste keer is. Maar ik weet dat ik morgen weer aan dat rot infuus kom te liggen, en dat ik me dan helemaal niet lekker ga voelen. bah!!! In het ziekenhuis gaat de tijd erg langzaam en als ik dan aan het infuus lig heb ik nergens zin in. Ook is mijn eetlust weg en drinken gaat er al helemaal niet in. Tja, tijdens en net na chemo moet je goed drinken, dus ik word zowat gedwongen om toch te blijven drinken. Ik doe echt me best, maar soms is dat zo moeilijk.

Positief blijven!!! Het is nog:::

  • één keer aan het rot infuus
  • één keer naar het dagcentrum
  • één keer aan de chemo
  • één keer me nog vreselijk voelen na de tijd
  • één rot weekend
  • één keer haaruitval (want helemaal kaal ben ik niet)

En vast en zeker nog veel meer dingen die voor het laatst zijn. Daarna even geen ziekenhuis en wat opknappen. Dan kan de zon weer door de donkere wolken heen komen.

Voor alles komt een laatste keer, gelukkig ook voor dit. Toch ben ik blij als het dinsdag is, dan heb ik het ergste weer gehad en ga ik opknappen. Voor nu gaan we eerst maar even tegen morgen aan.

hartje

Liefs Nathalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s