Kleurboek voor volwassenen

Hallo allemaal,

Heb jij dat wel eens, dat je wilt ontspannen maar dat het gewoon niet lukt omdat je te gespannen bent??? Ik heb dat wel eens. Vroeger vond ik het heerlijk om te kleuren. Kleuren is ook heel ontspannend. Jammer als je ouder word dat dit niet meer echt kan. Dit zeg ik verkeerd, ik denk dat de uitdaging eraf is. De kleurplaten zijn te makkelijk. Maar toen kwam ik dit tegen:::

kleuren 5

Een tijdje geleden liep ik door de stad en kwam ik dit boek tegen. Het enige echte kleurboek voor volwassen. Ik ging het bekijken en er stonden leuke maar vooral uitgebreide kleurplaten in. Wat het leuk maakt om er mee bezig te gaan. Ik twijfelde of ik het zou kopen. Zou ik er wel echt in gaan kleuren??? Maar uiteindelijk heb ik het toch gekocht en wat ben ik daar blij mee. Het is heerlijk ontspannend als je even nergens aan wilt denken maar wel gewoon bezig wilt zijn.

kleuren 4

Met deze kleurplaat ben ik nog bezig. Deze doe ik met stift en ik vind hem er nu al erg mooi uitzien!!!

kleuren 3

Dit is eentje die er al af is en zoals je ziet is deze met kleurpotlood gedaan. Deze is wat simpeler dan die van hiervoor, maar als je hem eenmaal helemaal hebt ingekleurd dan is die ook erg mooi. Er staan ook hele andere kleurplaten in het boek zoals::
❤ kleurplaten met bloemen
❤ kleurplaten met cupcakes (hmmm lekker)
❤ kleurplaten met vormen
❤ kleurplaten met dieren
❤ en natuurlijk nog veel meer verschillende soorten kleurplaten

Mijn conclusie is dat ik het leuk en ontspannend vind om te kleuren. Ik heb hem gekocht bij Primera voor €9,95.-

Kleur jij ook wel eens??? Of heb je misschien ook een kleurboek voor volwassenen???

hartjeLiefs Nathalie

3 gedachtes over “Kleurboek voor volwassenen

  1. Hallo Nathalie,

    Grappig he, dat zo’n spontane aankoop zo goed kan uitpakken. En dan te bedenken dat er alweer een aantal vervolgdelen zijn. Voorlopig ben je dus nog wel even zoet…….

    Veel plezier hoor en liefs,

    Aukje

    Like

Plaats een reactie