Twee weken na de laatste chemo

Hallo allemaal,

Update, hoe gaat het nu???

Vandaag donderdag 25 september hoef ik gewoon niet naar het ziekenhuis. Heerlijk, normaal moest ik natuurlijk om de week heen voor een chemo en nu hoeft dat niet meer. Het voelt ook wel een beetje vreemd want het zit zo in mijn ritme dat ik om de week naar het ziekenhuis moest. Maar dat ritme mag van mij best wel veranderen, dat vind ik totaal niet erg.

UMCG
Fontein in het UMCG

Ik had verwacht dat ik na de laatste chemo wat rust zou krijgen, maar dit had ik goed mis. De eerste week na de chemo was er een boel spanning. Niet goed kunnen slapen en soms de halve nacht wakker liggen terwijl ik wel moe was. De eerste week naar de chemo was ik natuurlijk ook veel thuis en ben ik niet echt lekker dus denk je ook veel na over alles. Zaterdag heb ik weer een aantal uurtjes gewerkt en wat was dat lekker. Die afleiding is geweldig, even niet thuis zijn doet wonderen. Maar het viel ook wel een beetje tegen. Het is zwaar en je merkt dat het veel energie kost. Maar de spanningen zijn even weg en s’avonds ben ik erg moe en slaap ik goed.

Ik merk echt dat de chemo nu nog in me lichaam zit. De laatste dagen ben ik erg moe. De moeheid die ik voel kun je wel beetje vergelijken met brakheid, haha. Zo voel ik me een beetje de laatste dagen. Deze moeheid heb ik één keer eerder zo gevoelt en toen was me HB te laag. Hij is de laatste tijd altijd te laag maar toen was die nog lager. Ik denk dat de HB nu weer zo laag is. Ook heb ik erg last van me voeten. Zaterdag heb ik op mijn werk kramp in mijn voet gehad en het is nog steeds wat gevoelig. Erg vervelend soms doen ze zeer of zijn ze erg koud. Maar dat komt allemaal wel weer goed.

Nu ik vandaag niet naar het ziekenhuis hoef kan ik verder opknappen. Ik ben benieuwd hoe ik me van de week voel en hoop dat de moeheid een beetje afzakt.

hartje

Liefs Nathalie

10 gedachtes over “Twee weken na de laatste chemo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s