Mango Meloen masker van DR VAN DER HOOG

Heey,

Vandaag een masker review van DR VAN DER HOOG. Ik zag deze bij de Action liggen en dacht die wil ik wel eens proberen. Ik ga met jullie delen hoe ik het masker vond.

20140924_153241
Het is één masker

Dit is het masker. Ik heb gekozen voor een mango meloen masker. Het is eigenlijk een lekker masker om in de zomer te gebruiken. Het masker moet ervoor zorgen dat je vochtbalans goed wordt en je krijgt er een zachte huid van zeggen ze.
Hoe werkt dit masker?
❤ Het is een kant en klaar masker dus je hoeft er niks bij te voegen.
❤ Zorg ervoor dat je gezicht goed gereinigd is.
❤ Breng een flinke laag aan op je gezicht, maar laat rondom je ogen en mond vrij.
❤ Het is tijd om tien minuten tot een kwartier te ontspannen.
❤ Haal het masker eraf met lauw water.

20140925_133517

Wat vond ik van het masker?
Zoals je op de foto ziet is het een gelmasker. (Het is doorzichtig) Wat ruikte het masker meteen lekker, toen ik hem open maakte. Je ruikt vooral de meloen. (Ik ben gek op meloen) Nadat ik het masker heb aangebracht is het eerste wat mij opvalt dat mijn wangen rood beginnen te worden. De laatste tijd ben toch vaak wat bleker. Tijd om even te ontspannen, even heerlijk op mijn bed met mijn ipad. Het masker zit lekker op mijn gezicht en voelt ook prettig, heel fris. De geur van het masker is zoals ik al zei lekker maar niet te overheersend. Twintig minuten later ging ik het masker eraf halen. (Ik was de tijd een beetje vergeten, oeps!) Oh ja voor ik het masker eraf haal kijk ik nog even in de spiegel en de roodheid op mijn wangen is weer wat weggetrokken. Mijn huid voelt heerlijk zacht na dit masker. Ik had al veel goede verhalen gehoord en gelezen over de maskers van DR VAN DER HOOG, maar ik had er hiervoor nog nooit één gebruikt. Maar dit masker is me erg goed bevallen en ik wil er zeker nog wel eens één proberen.

Zoals ik in het begin al zei heb ik dit masker bij de Action gekocht. Ze zijn maar €0.89.- dus daar kun je het toch niet voor laten liggen vind ik.

Wat vind jij van de maskers van DR VAN DER HOOG???

hartje

Liefs Nathalie

4 gedachtes over “Mango Meloen masker van DR VAN DER HOOG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s