Ziekenhuis belafspraak update

Hallo,

Vandaag had ik een belafspraak met het ziekenhuis om te kijken hoe het nu gaat. Maar daar vertel ik straks meer over eerst zou ik even vertellen hoe de laatste dagen gaan.

Vrijdag:
De hele dag had ik geen last van koude voeten, super fijn. Wel had ik veel last van mijn voeten en had ik vaak het idee dat mijn tenen in de knel zaten. (Heel irritant gevoel.)
Zaterdag:
In de ochtend had ik last van koude voeten daarna ging het wel de rest van de dag. En net zoals vrijdag had ik last van mijn tenen en ik had het gevoel dat ik niet goed op mijn voeten sta, alsof je de grond onder je voeten niet helemaal goed voelt.
Zondag:
Weer in de ochtend last van koude voeten maar ik had minder last van het knellende gevoel bij mijn tenen.
Vandaag:
Weer wat last van koude voeten vanochtend en nu ik dit type ook nog wel een beetje. Verder heb ik last van mijn tenen niet zo zeer afknellend gevoel maar  pijnscheuten.

Dit is een korte samenvatting hoe de afgelopen dagen een beetje zijn verlopen. Er zit een beetje verbetering in, dus dat is al fijn.

Vanochtend heb ik dus de verpleegkundige specialist al gesproken en haar heb ik ook verteld hoe het de afgelopen dagen gegaan zijn. Ze zei dat ze blij was dat het iets beter ging maar snapte ook wel dat het nog niet top ging. Ze vertelde dat ze de vaatdokter had gesproken en dat die ook het idee had dat het niet echt aan mijn bloedvaten ligt als hij de klachten hoort die zij beschreven heeft. Ook heeft ze de neuroloog gesproken waar ik binnenkort heen moet. De afspraak is nog niet bekent vertelde ze, maar ze houd het in de gaten van de week en anders komt mijn eigen arts in actie.

Ze belde vandaag ook vooral om te kijken hoe deze medicijnen aanslaan. Ze helpen dus wel een beetje maar nog lang niet genoeg. De medicijnen die ik nu slik zijn ook voor de bloedvaten maar ze hebben op dit moment toch meer het idee dat het aan de zenuwen ligt dus het is ook logisch dat de medicijnen niet heel goed werken.

Ik kan nu nog geen medicijnen gaan slikken voor tegen de zenuwen want als ik daar al mee begin krijg ik een vertekend beeld als ik naar de neuroloog ga. Stel je voor dat ik wel al die medicijnen slik dan kan hij niet goed onderzoeken hoe erg het is. Dus voor nu blijf ik even deze medicijnen slikken en donderdag heb ik al weer een belafspraak met het ziekenhuis.

Heb je een vraag of is iets nog onduidelijk laat gerust een reactie achter!!!

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

8 gedachtes over “Ziekenhuis belafspraak update

  1. Hoi Nathalie , mijn moeder had dit tijdens en na chemo ook en niet alleen in de voeten(ze zei altijd het lijkt wel of ik op eieren loop) maar ze had het ook in handen , puntje van neus en oorlellen , zeg maar alle uiteinden . Helaas heeft bij haar niets geholpen maar dit was 11 jaar terug en hopelijk hebben ze nu wel wat goeds zodat jij geholpen word . Fijne avond , liefs Anja

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s