Ziekenhuis belafspraak update #2

Hooi hooi,

Wat is er weer veel gebeurd de afgelopen dagen, genoeg te vertellen, laat ik snel beginnen.

lets start

Maandag aan het eind van de dag kreeg ik erge pijn in mijn voeten. Het was een ander soort pijn dan dat ik normaal voelde. Het is lastig uit te leggen wat ik precies voelde maar het was een soort zeurende aanhoudende pijn. Dinsdag ging echt slecht. De hele dag nergens zin in en veel pijn, veel op bed gelegen. Na het middag eten was ik het zat en heb ik mijn eigen arts gemaild.

Dezelfde middag belde hij gelukkig terug. Ik vertelde hoe ik mij voelde en hij zei dat we met de andere medicijnen gaan beginnen. (Die van de zenuwen.) Ik snapte er niks van en zei dat mag toch nog niet want ik moet eerst naar de neuroloog toch??? Want anders zou hij een vertekend beeld krijgen en niet goed kunnen zien wat er nou echt aan de hand is. Mijn arts zei letterlijk ”De neuroloog kan de boom in”. Dus ik ben begonnen met de andere medicijnen.

Vandaag had ik een belafspraak gepland staan met de verpleegkundige specialist. Het was niet een heel bijzonder gesprek ze vroeg hoe het ging met de nieuwe medicijnen. Ik vertelde dat ik weer erg last heb van koude voeten. Gisteravond voelden ze net als ijsblokken aan. (Zeer pijnlijk.) Ik vroeg haar hoe het zat nu ik deze medicijnen slik in verband met de neuroloog. Ze gaat dat nu even uitzoeken dus dat krijg ik nog te horen.

Maandag heb ik alweer een belafspraak!!! Oh ja ik heb ook eindelijk een afspraak bij de neuroloog op maandag 27 oktober om acht uur.

huis

Hoe gaat het verder? Door de pijn die je toch zowat de hele dag voelt zit ik de hele dag thuis. Dit is iets wat ik eigenlijk niks vind. Natuurlijk heb ik geen keus want schoenen zitten niet lekker. (Soort afknellend gevoel bij mij tenen krijg ik dan.) Ook sta ik niet fijn op mijn voeten. Je kunt vast wel voorstellen dat ik het thuis zitten naar twee en halve week wel zat ben. Je voelt je soms toch een beetje eenzaam. Maar er zijn ook genoeg lieve vrienden die regelmatig even langs komen.

Vinden jullie het leuk om maandag weer een update te krijgen hoe het gaat??? Laat het me maar weten.

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

12 gedachtes over “Ziekenhuis belafspraak update #2

 1. Sjonge, wel fijn dat je arts er zo voor je is & niet zo is van ‘ja, maar de neuroloog zei….’
  Die heb je er ook tussen..
  De pijn kan ik me eigenlijk alleen maar voorstellen en lijkt me zo naar. Heel veel beterschap meid <3
  Lijkt me inderdaad fijn om maandag (EEN POSITIEVE!!) update te lezen :D

  Liked by 1 persoon

 2. Wow meis, wat een ontzettend vervelende dingen om mee te moeten maken, de ijskoude voeten wat zal dat vervelend voelen , daar kunnen zich maar weinig mensen zich iets bij voorstellen…Ik hoop i dat je maandag een positief gesprek hebt…ik zal in elke geval voor je duimen…
  groetjes Petra

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s