Ziekenhuis belafspraak update #3

Heey,

Een kleine update vandaag want er is niet zo heel veel te vertellen.

Vanochtend heb ik de verpleegkundige specialist weer gesproken. Ik vertelde dat ik wel het idee heb dat de medicijnen een beetje werken maar dat het nog steeds erg wisselt met hoe het gaat. Ook al gaat het wat beter dan heb ik nog steeds wel last van mijn voeten. Daarom is er vanochtend besloten dat ze de medicijnen gaan verhogen. In plaats van twee keer per dag 75 milligram Lyrica moet ik nu twee keer per dag 150 milligram Lyrica.

Ze kunnen er ook niet heel veel aan doen want ze willen ook eerst afwachten wat de Neuroloog maandag gaat zeggen. Dus het word gewoon nog een week door bikkelen.

doorgaan

Donderdag krijg ik de PET-CT scan wat ik erg spannend vind en ook tegen op zie. Want het betekend dat ik een uur stil moet liggen terwijl ik last van mijn voeten heb. Bang dat ik het niet vol houd en dat de scan mislukt en opnieuw moet, en dit wil ik echt niet want de scan duurt zo lang en je moet zo stil liggen. Dus ik hoop dat het donderdag goed gaat. Want ik wil natuurlijk ook weten of die vreselijk ziekte weg is. Ik wil gewoon Hodgkin vrij zijn. (Maar dat is logisch wie zou dat niet willen.)

Het is even afwachten allemaal en hopen dat het wat helpt om de medicijnen te verhogen.

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

13 gedachtes over “Ziekenhuis belafspraak update #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s