Films #1

Hooi,

Normaal liet ik aan het eind van de maand de films zien die ik gezien had die maand. Ik vind films kijken erg leuk en doe het nu veel omdat ik vaak niet lekker ben. Nu ik dit typ is het acht november en heb ik al vijf films gekeken deze maand!!! Dit zou betekenen dat ik aan het eind van de maand een hele berg films heb gezien. Daarom heb ik besloten om het niet aan het eind van de maand meer te doen maar gewoon zo door de maand heen. Ik hoop dat jullie dit ook leuk gaan vinden.

De Aristokatten:

films 1

Waar gaat de film over?
In Parijs laat een vriendelijke miljonair alles na aan Duchess, haar high-society poes en haar drie kittens. Maar haar vrekkige butler probeert een katnap uit te voeren.
Wat vind ik van de film?
Vroeger heb ik deze film vaak gezien, daarom leek het me leuk hem weer eens te bekijken. Het blijft een leuke Disney film. Deze film komt ook al uit 1970! Ook zeker leuk om te kijken als je aan het oppassen bent met je oppaskindjes.
Hoeveel sterren? 3

From Prada to Nada:

films 2

Waar gaat de film over?
Mary en Nora hebben een lekker leventje in Beverly Hills. Tot hun vader plotseling overlijdt en blijkt dat hij slechts schulden achterlaat.
Wat vind ik van de film?
Weer een echte meidenfilm, Twee zusjes die gewend zijn aan veel geld te hebben, hebben op het ene moment nog alles en op het andere moment niks meer. Erg leuke film ook om te zien hoe verschillend de zusjes zijn en ruzie hebben maar ook dat ze wel weer een echte zussenband hebben. Wat ik ook leuk aan deze film vind is dat je denkt te weten wat er gaat gebeuren maar dat het dan toch weer helemaal anders gaat, niet heel voorspelbaar.
Hoeveel sterren? 4

Beauty & the Briefcase:

films 3

Waar gaat de film over?
Een jonge journaliste wordt ingehuurd om een verhaal te schrijven over liefde op de werkvloer maar uiteindelijk moet ze kiezen tussen haar opdracht en haar hart.
Wat vind ik van de film?
Ten eerste wil ik zeggen dat ik vind dat Hilary Duff heel goed acteert in de films die ik zie waar zij in speelt. Maar over naar de film. Een echte aanrader dit, ik heb echt gelachen. Dit is gewoon een echte meidenfilm die je echt gezien moet hebben. Leuk om te zien dat zij naar kantoor gaat om te solliciteren om daar te komen werken en als doel om te daten met mannen in pak. Er gaat van alles mis. Dit vind ik de leukste film van deze vijf films die hier staan.
Hoeveel sterren? 5

Oliver & Company:

films 4

Waar gaat de film over?
Een schattig weeskatje, Oliver, worstelt om te overleven in New York City en komt terecht in een bende van hondencriminelen onder leiding van een slecht mens.
Wat vind ik van de film?
Alweer een Disney film ik ben een beetje verslaafd eraan, denk ik. Deze film had ik ook nog niet eerder gezien het is geen hele leuk film maar ook geen hele slechte film. Ik zou hem niet zo snel iemand aanraden. Maar als je eenmaal aan het kijken bent is de film wel leuk genoeg om af te kijken.
Hoeveel sterren? 3 (net)

Christmas Cupid:

films 5

Waar gaat de film over?
Een workaholic wordt achtervolgd door een overleden klant, die haar onder druk zet om te veranderen zodat ze met een voormalige vlam een liefdevolle kerst kan beleven.
Wat vind ik van de film?
Je zult wel denken, huh nu al kerstfilm. Ik ging die middag samen met Marjon (een goeie vriendin van mij) een taart maken maar die zat in de oven. We wouden film kijken en zagen op Netflix als eerst deze voorbij komen en het leek ons alle bij een leuke film. Toen gingen we hem gewoon kijken, haha. Eerst vond ik de film erg tegen vallen en kwam ik er niet goed in. Maar vanaf het moment dat Catlin dood is en ze als geest verschijnt bij Sloane kom ik in de film en vind ik de film echt leuk daarvoor vond ik hem tegenvallen. Gelukkig zat ik naar ongeveer 20 minuten in de film. Vanaf dat moment is de film echt aan te raden.
Hoeveel sterren? 4

Hoe vinden jullie het dat je de films niet aan het eind van de maand krijgt te zien maar gewoon door de maand heen???

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

22 gedachtes over “Films #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s