Neurologische uitslagen

Hooi,

Maandag vertelde ik jullie al in de plog dat ik donderdag naar het ziekenhuis moest voor de uitslag van de onderzoeken aan mijn voeten. Nu is dit uiteindelijk een dagje eerder geworden.

We zaten in de wachtkamer en het was best wel spannend. Wat zou er uit komen en wat zouden ze zeggen. Toen we eindelijk aan de beurt waren dacht ik nu is het moment van de waarheid aangebroken. Ik vroeg wat er uit de onderzoeken was gekomen. Ze vertelde mij dat alles er goed uit zag en dat ze niet echt iets konden vinden.

Ze gaan er wel vanuit dat de zenuwen beschadigd zijn door de chemo maar dat komt altijd niet uit de onderzoeken. Zenuwen zijn ook erg lastig te onderzoeken. Aan de ene kant was ik blij want er zijn geen rare dingen uit het onderzoek gekomen maar aan de andere kant was het toch wel fijn als je meer duidelijkheid krijgt over het verloop. Nu weet je eigenlijk nog vrij weinig.

wpid-img_20141203_141458.jpg
Een wachtkamer in het UMCG

Eigenlijk hoopte ik heel erg dat ze mij konden vertellen hoelang het herstel zou duren. Dan kon ik me ergens op richten, nu kunnen ze er helemaal niks over zeggen. De arts zei letterlijk ”de tijd moet het leren”. Het is dus maar weer afwachten.

De medicijn voor de pijn wordt verhoogd, dus ik hoop dat ik hierdoor nog wat minder pijn heb en over acht weken heb ik een bel afspraak met de Neuroloog. Ook ga ik waarschijnlijk nog naar de vaatarts die gaat naar mijn bloedvaten kijken in mijn voeten maar dat krijg ik allemaal nog te horen.

Het is uiteindelijk allemaal nog afwachten hoe het verder gaat, ik ben nog niet heel veel wijzer geworden.

hartje

Liefs Nathalie

24 gedachtes over “Neurologische uitslagen

 1. Tjonge meis, wat ben je toch een onwijs sterke vrouw….elke keer moet je dit maar zien te verwerken en dat zal heus niet allemaal meevallen , neem ik aan…het is ook natuurlijk wel een beetje dubbel…..er zit erg weinig anders op dan afwachten en hopen….hopelijk helpt het iets tegen de pijn als je medicijnen verhoogd worden en maar dan toch maar hopen en bidden voor spoedig herstel….
  In elke geval krijg je van mij een dikke virtuele knuffel, die heb verdien je dubbel en dwars..
  knuffel Petra
  xx

  Geliked door 1 persoon

 2. Ooh dit is zo kut. Ik heb dat toen ook gehad. Niemand wist wat ik had en ik bleef maar testen doen. Ik hoop dat je herstel tijd snel is! Succes met de andere onderzoekjes

  xo

  Geliked door 1 persoon

 3. Pff wat dubbel dit zeg! Aan de ene kant natuurlijk superfijn dat er niks ernstigs gevonden is, maar aan de andere kant zou wat meer duidelijkheid ook wel heel fijn zijn denk ik. Pittig, veel sterkte ermee! Hopelijk zal dat “de tijd zal het leren” snel veranderen in “het gaat elke keer iets beter”!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat vervelend dat je geen duidelijkheid hebt gekregen.
  Hoop dat de verhoging van de medicijnen een beetje helpt en dat je snel naar de vaatarts kan misschien komt er dan duidelijkheid.
  Heel veel sterkte met alles.
  Is niet makkelijk om altijd positief te zijn als het zo tegen zit maar probeer te genieten van de mooie en leuke dingen.
  Groetjes uit Limburg

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s