HAPPY NEW YEAR en blogvoornemens

Hi,

Blue Happy New Year 2015 Greeting Art Paper Card

HAPPY NEW YEAR!!!! Dat het voor iedereen een heel mooi en gezond 2015 mag worden. 2014 was niet mijn jaar, dus ik hoop dat 2015 beter word. Maar daar wou ik het eigenlijk helemaal niet over hebben. Vandaag is een leuke dag van een nieuw jaar.

Op veel blogs zag ik al goede voornemens voor hun blog voorbij komen. Ik wil de mijne ook graag met jullie delen, dus hier komen ze:

1. Nieuwe camera, ik ben al aan het sparen voor een nieuwe camera om betere foto’s te kunnen maken. Jammer genoeg gaat het niet zo snel nu ik helemaal niet kan werken. Maar ik hoop dat ik in 2015 er eentje kan gaan kopen.
2. 100 volgers halen op Bloglovin, Op dit moment nu ik dit typ heb ik er al 48!!! Wat ben ik daar blij mee elke keer als ik een mail krijg dat iemand mij is gaan volgen kan ik wel een dansje maken zo leuk. Ik hoop dat ik dit jaar de 100 ga bereiken.
3. Als laatste, dat ik gewoon leuk mag door bloggen zoals ik nu doe. Het is echt een hobby geworden en ik hoop dat ik het nog lang door ga doen.

Wat zijn jullie goede voornemens???

hartje

Liefs Nathalie

38 gedachtes over “HAPPY NEW YEAR en blogvoornemens

  1. Leuk je doel van meer volgers :-)! Ik ken net gevoel wel, als je een mailyje krijgt me een nieuwe volger. Ik word er ook helemaal blij van :-)! Jij het beste voor 2015! Op een mooi blogjaar!

    Geliked door 1 persoon

  2. Allereerst de beste wensen voor 2015! Dat het vooral een gezond, leuk en mooi blogjaar mag gaan worden! Ik ben ook druk aan het sparen voor een nieuwe camera, mijn huidige maakt prima foto’s hoor maar na zo’n 10 jaar wordt het weleens tijd voor een nieuwe…

    Geliked door 1 persoon

  3. Zelf wilde ik ook graag een goede camera aanschaffen mijn moeder bood haar toestel aan en ik merk dat ik het soms helemaal niet zo handig vind dus ik wacht nog even. Jij natuurlijk ook de beste wensen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s