Hoe gaat het nu???

Hooi,

Medebloggers zullen het misschien wel gemerkt hebben dat ik de laatste twee weken helemaal niet meer op hun blogs reageer. Ook ben ik de laatste twee weken vrij weinig met mijn eigen blog bezig geweest. Gelukkig had ik wat artikels op voorraad zodat ik nog wel om de dag wat kon plaatsen maar die zijn nu ook al op. Vandaag wil ik jullie graag vertellen wat hier de reden achter is.

Zoals jullie weten ontdekte ik in februari 2014 dat ik de ziekte van Hodgkin had, tot en met september ben ik hier mee bezig geweest om beter te worden. De laatste chemo was net teveel waardoor nu mijn zenuwen in mijn voeten beschadigd zijn. Maar hier heb ik al verschillende artikels over geschreven die je bij Diary kunt vinden. (Anders moet ik zoveel gaan herhalen.)

Op dit moment zit ik gewoon een beetje in de put, heel de dag thuis zitten terwijl je anderen om je heen zoveel leuks ziet doen kan best zwaar zijn. En iedereen die dan tegen je zegt het komt wel weer goed, straks kun je dit ook allemaal weer doen. Dit is natuurlijk makkelijk gezegd maar ik weet helemaal niet of het nog wel goed komt. (Ik hoop het natuurlijk wel!) Doordat ik niet weet of het nog goed komt of hoelang het duurt ben ik een beetje in de put geraakt, het geduld raakt ook een beetje op. Ik heb nergens meer zin in, zelfs alles wat ik normaal leuk vind om te doen. Voorbeelden die ik heel leuk vond om te doen de laatste tijd waren bezig met de nagelstylingscursus, bloggen, met vrienden afspreken zelfs daar heb ik geen zin meer in. Nou probeer ik alles wel door te doen maar dit gaat erg moeilijk.

Nou lijkt dit een heel negatief stuk te worden, maar zo voel ik me ook wel een beetje de laatste tijd. Niet negatief maar ongelukkig. Ik vind het fijn om dit zo van me af te kunnen schrijven en aan jullie te vertellen. Wel wil ik zeggen dat ik niet zielig ben.

Ik wil het bloggen weer gaan oppakken want de hele dag niks doen is natuurlijk ook niks. Maar als er toch even een tijdje niks online komt weten jullie ook hoe dit komt!

Ik hoop dat ik het een beetje goed uitgelegd heb aan jullie en als er vragen zijn stel ze gerust aan mij.

hartje

Liefs Nathalie

45 gedachtes over “Hoe gaat het nu???

 1. Hey Nathalie, af en toe mag je even in een dipje zitten. Je hoeft niet altijd positief te zijn! Iedereen heeft wel eens een mindere periode (die bij jou nu ook even heel logisch is)! Dat je zin krijgt om leuke dingen te doen komt vast snel weer terug! Ik heb er vertrouwen in! Liefs Mandy!

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel veel sterkte! Je hebt ook tijd nodig om het een plek te geven, dus blijf vooral lekker van je af schrijven! Vindt je het té persoonlijk voor op internet? Dan raad ik je het creatieve dagboek aan van lisa currie, is een dagboek, maar dan met allemaal opdrachten. Er staan dingen in zoals; hoe voel je je vandaag, wat ging goed en wat ging fout, wat zit er binnen en buiten je comfort zone? Je kunt er gewoon alleen in schrijven, maar je zou er ook in kunnen tekenen! Ik heb het mijn nicht ook gegeven die een zwaar jaar te verduren krijgt, en zij was hier echt heel blij mee! Verder wens ik je veel sterkte en ‘een soort van beterschap’ X

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat ontzettend naar meid! Het is heel logisch dat je in de put raakt van een onzekere toekomst. Je wilt graag duidelijkheid en weten waar je aan toe bent. Heel veel sterkte en probeer rustig te blijven en toch de mooie dingen in het leven te zien en de dingen die je wel kan en waar je gelukkig van wordt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Je hebt nogal wat meegemaakt het afgelopen jaar en dat hakt er op allerlei manieren in. Even geen zin meer hebben is dan helemaal niet zo raar…hou vol, het komt wel weer!! Zet m op!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Heel veel sterkte meis! Het van je afschrijven is alleen maar goed om te doen, dit kan je ook helpen metg het verwerken van de gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Ik hoop echt dat je je snel weer wat beter gaat voelen!

  Geliked door 1 persoon

 6. Sterkte, lieve Nathalie! Heel logisch dat je nu even in een dipje zit. Je hebt een hoop zware dingen meegemaakt het afgelopen jaar. Hopelijk gaat het snel weer beter. In ieder geval veel sterkte!

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat goed dat je het op deze manier van je afschrijft. Ik denk dat het vooral voorkomt uit het feit dat het je allemaal niet zoveel meer uitmaakt, althans dat was bij mij een tijdje geleden. Ik had nergens zin in, omdat alles wat ik deed mij toch geen voldoening gaf en zo “nutteloos” leek. Ik hoop dat jij je uit deze dip kan trekken: het realiseren is in ieder geval hartstikke goed. En soms dingen doen tegen je zin in (zoals met vrienden afspreken) heeft mij wel geholpen om weer het plezier van alles te zien. Heel veel sterkte in ieder geval meis. X

  Geliked door 1 persoon

 8. Ach meid, dat wist ik helemaal niet. Ik vind het dapper dat je hierover schrijft en misschien helpen deze reacties je ook wel. Een dipje hebben mag natuurlijk, want het moet niet makkelijk zijn. Sterkte meid!

  Geliked door 1 persoon

 9. Heel mooi dat je hierover kunt schrijven. Schrijf het maar lekker van je af. Het is ook niet niks en ik zou mij denk ik een beetje hetzelfde hebben gevoeld.

  Kop op, je bent sterk!

  Geliked door 1 persoon

 10. Hoi Nathalie,
  Ik ken je niet, ben toevallig op je blog terecht gekomen.
  Ik heb je verhaal gelezen en wil je graag een hart onder de riem steken.
  Zekerheid of het goed komt krijg je nooit.
  Wat je wel zeker hebt is dat als de zon opgaat en jij dit ziet dat betekent dat er toch weer een nieuwe dag voor je is aangebroken.
  Probeer er uit tehalen wat er in zit !
  Als je een klein beetje energie heb doe dan aub wat je die dag graag zou willen doen.
  Leef als of het je laatste dag is.
  Geniet het hier en nu.
  Wie weet komt er toch ooit weer een onbezorgde tijd voor je en heb je tenminste deze mindere dagen niet weggegooid.
  Ik wens je veel sterkte en probeer toch met je laatste beetje energie uit die verdomde put tekomen.
  Hopenlijk lezen we binnenkort toch dat je nog ergens de zon hebt zien schijnen en geniet je weer zo goed als het gaat van het leven.

  Geliked door 1 persoon

 11. Sterkte meid. Ik hoop dat het snel lichamelijk beter met je gaat, maar dat ook weer vrolijk wordt en dat het zonnetje weer mag schijnen. Ik denk aan je! Je bent niet alleen. Liefs, Roxanne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s