Ik ben terug!!!

Hi,

Ongeveer anderhalve week geleden plaatste ik een artikel met hoe het nu gaat. Hierin vertelde ik hoe het nu op dit moment gaat en wat er de laatste tijd allemaal was gebeurd. Vervolgens vertelde ik aan het einde heel leuk dat ik weer ging bloggen. Maar anderhalve week later staat er nog nooit wat online.

terug
Bron

Vorige week heb ik veel last gehad van angsten, soms zijn het zelf wat angstaanvallen. Dit is echt heel vervelend en hierdoor voelde ik me ook helemaal niet happy. Dat voel ik me de laatste tijd zoiezo al niet echt maar daar gaat het nu niet om. Begin van deze week voelde ik me al weer wat beter en begon ik weer aan mijn blog te werken. Maar ik besloot om niet meteen wat online te zetten, ik heb juist even wat vooruit gewerkt. Zo heb ik een klein voorraadje en kan ik weer beginnen met om de dag wat te plaatsen. Als ik dan toch een dipje heb kan ik zo een dagje het bloggen overslaan.

Er zijn veel dingen waar ik nog totaal geen zin in heb maar het bloggen begint weer helemaal te kriebelen. Daar heb ik echt weer zin in, en vanaf vandaag komt er om te dag weer wat online. En ik kan alvast verklappen dat zondag een Primark shoplog online komt!!!

hartje

Liefs Nathalie

26 gedachtes over “Ik ben terug!!!

 1. Inderdaad, @mandysharon, doen wat goed voelt & vooruit werken kan natuurlijk nooit kwaad. Je maakt natuurlijk ook niet het minste mee (van wat ik heb gelezen). Doen waar jij je fijn bij voelt 🙂 XX

  Geliked door 1 persoon

 2. Fijn dat je weer terug bent! Vervelend dat het minder met je gaat, ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt! In ieder geval een goed teken dat je je blog weer een beetje bent gaan oppakken. Alles op zijn tijd!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ach meid, welkom terug! Als je je even down voelt, schrijf het dan van je af! Je hoeft het niet persé te publiceren, je kan het ook voor jezelf houden als je dat liever hebt. Slim van je om vooruit te werken!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ook zeker geen dingen doen waar je geen zin in hebt, het komt allemaal wel goed! Misschien kun je een artikel maken waarin je quotes zet die je een beetje helpen deze tijd door te komen. Ik vind zelf deze altijd heel fijn, hij is van Toon Hermans:
  Liefde, vreugde of verdriet
  wat op je weg komt weet je niet
  dus kijk maar niet zo ver vooruit
  het heeft geen nut, je ziet geen fluit.

  Veel succes en we hopen je altijd een beetje te kunnen steunen xx Sophie

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s