Valentijns nagels

Hooi,

Een tijdje geleden had ik een shoplog van de Primark, hier kocht ik ook deze Cuticle Tattoos.

wpid-20150210_184429.jpg     wpid-20150210_184527.jpg

Toen ik in de Primark was dacht ik wat een leuke nagelstickers, die neem ik mee. Maar thuis keek ik er nog eens goed naar en kwam erachter dat het helemaal geen nagelstickers waren maar nep tattoos die je net onder je nagels kunt zetten. Zelf vind ik dit niet mooi. Nu wil ik proberen ze toch op mijn nagels te krijgen en vandaag deel ik hoe dit bevalt.

wpid-20150210_184329.jpg

Ik begin met mijn nagels in een kleurtje te lakken. Ik kies voor een mooi roze lakje omdat het bijna Valentijns dag is. Het is een lakje van de DA. Dit laat ik goed drogen.

wpid-20150210_184621.jpg

Vroeger had je van die kauwgom waar van die neptattoos in zaten. Je deed het plaatje op je huid en ging erover heen met een vochtig washandje waardoor het plaatje op je huid bleef plakken. Dit is precies hetzelfde principe. Je knipt het plaatje uit en zet het op de nagel, vervolgens ga je er met een vochtig washandje over heen.

wpid-20150210_184735.jpg

Als je het plaatje eraf haalt zit het op je nagel. Het is super gemakkelijk en geeft een leuk effect. Het is wel belangrijk om er nog een laag topcoat overheen te doen.

Ik heb een hartje gedaan op mijn pink, middelvinger en duim maar je kunt natuurlijk helemaal zelf weten op welke nagels je het doet. (Ik wou een foto hiervan maken maar ik kreeg geen scherpe foto.)

Jammer genoeg blijft het er maar één dag mooi opzitten dan begint het erg te vervagen en word het snel lelijk. Maar wel heel leuk om op te doen als je een feestje hebt of iets anders bijzonders en het is ook erg makkelijk aan te brengen.

Wat vinden jullie hier van???

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

31 gedachtes over “Valentijns nagels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s