Botanical Choice neus strips en oog patches

Hi,

Alweer een hele tijd terug teste ik een aantal maskers van Botanical Choice, (klik hier als je dit wil lezen) vorige maand vond ik deze oog patches en neus strips van ditzelfde merk. De maskers vond ik erg fijn dus ik was zeer benieuwd hoe deze oog patches en neus strips mij zouden bevallen.

wpid-20150106_175154.jpg

Na alle drie ben ik zeer benieuwd laten we snel beginnen.

wpid-20150106_175241.jpg

Wat moet het product doen???
De patches moeten ervoor zorgen dat zichtbare fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, voorhoofd, lippen en kin te verminderen zonder dat het irriteert. Als je nog geen lijntjes of rimpels hebt verzorgt het je ogen, voorhoofd, lippen en kin.

wpid-20150106_175312.jpg
Ingrediënten

Hoe gebruiken???

1. Reinig je gezicht goed.
2. Haal het plastic van de patches.
3. Breng de patch aan op de plek waar jij ze wil hebben met de glimmende kant tegen de huid.
4. Laat de patch langer dan 30 minuten erop zitten.
5. Verwijder de patch voorzichtig vanaf de randen.
6. Spoel overgebleven resten  van je gezicht af.

wpid-20150301_150215.jpg

Wat vind ik ervan???
Als je ze op doet voel je ze eerst zitten ze zijn wat koud. Maar naar een minuut voel je dit al niet meer. Ik vergat ze zelfs helemaal, zo erg voelde ik ze al niet meer. Deze patches moeten ervoor zorgen dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden hier heb ik zelf nog niet zo heel veel last van maar toch voel ik wel dat heb onder mijn ogen gevoed word, en dat moeten deze oog patches ook doen. Als ik de oog patches verwijder voelt het onder mijn ogen zacht en erg gevoed.

wpid-20150106_175414.jpg

Wat moet het product doen???
De neus strips reinigen in één stap en zijn speciaal gemaakt om poriën te reinigen en ongewenste mee-eters te verwijderen. De strips verwijderen vuil en vet uit verstopt geraakte poriën. Het resultaat moet dan ook een schone zachte huid zijn. Ook zeggen ze dat je naar één keer al verschil moet kunnen merken.

wpid-20150106_175454.jpg
Ingrediënten

Hoe gebruiken???

1. Reinig je gezicht goed.
2. Maak de verpakking van de neus strip alvast openen.
3. Maak je neus goed nat.
4. Breng de strip aan op je neus met de glanzende kant op de huid.
5. Laat de strip 10 tot 15 minuten zitten en haal hem daarna eraf.

wpid-20150222_193820.jpg

Wat vind ik ervan???
Ik heb wel eens vaker een neus strip gebruikt dus dit was niet de eerste keer. Het was echt heel stom van mezelf want ik was eerst me neus vergeten nat te maken dus ik dacht echt zo ”huh, die neus strip plakt helemaal niet!” haha. Maar daarna heb ik gelijk mijn neus wat nat gemaakt en toen bleef de strip wel goed plakken. De strip zat goed op mijn neus en ik had er geen last van. Ik heb de neus strip er een mooie tijd op laten zitten maar toen ik de strip er af haalde voelde ik dit wel. Het was niet pijnlijk maar ik zou het eerder gevoelig noemen. Er zitten nog wat resten op mijn neus en die haal ik er af met water. Mijn neus voelt erg verzorgd aan en is ook lekker zacht. Ik heb nog twee neus strips in het zakje zitten en die ga ik zeker snel gebruiken!

wpid-20150106_175544.jpg

Wat moet het product doen???
Deze patches zijn voor tegen opgezwollen oogleden. Hier ben ik echt heel benieuwd naar want daar heb ik soms wel wat last van. Het moet je huid laten ontspannen en zorgen voor een betere bloedcirculatie. Na deze oog patches voelt de huid meteen gladder en strakker aan.

wpid-20150106_175710.jpg
Ingrediënten

Hoe gebruiken???
1. Reinig je gezicht goed.
2. Haal het plastic van de patches.
3. Breng de patch aan op de plek waar jij ze wil hebben met de glimmende kant tegen de huid.
4. Laat de patch langer dan 30 minuten erop zitten.
5. Verwijder de patch voorzichtig vanaf de randen.
6. Spoel overgebleven resten  van je gezicht af.

wpid-20150222_193906.jpg

Wat vind ik ervan???
Ik heb in deze review twee verschillende soorten oog patches. Maar deze testte ik als eerst en hiervoor had ik dit ook nog nooit eerder gebruikt dus ik was hier erg nieuwsgierig naar geworden. Als je hem net aanbrengt onder je ogen voelt het wat koud en meteen voelt het of het je huid wat verzorgd. Het klinkt misschien heel raar maar zo voelde het echt. Ze zaten goed onder mijn ogen en blijven ook goed plakken. Op zich had ik niet veel last van de patch zolang je maar niet naar beneden ging kijken. Ik heb ze een half uur op gehad en toen was ik ze zat en heb ik ze eraf gehaald. Daarna even de laatste resten met water weg gehaald. Het voelt erg verzorgd aan. Normaal ben ik wat blauwig onder mijn ogen maar dit was nu een stuk minder dat vind ik erg fijn. Ook over dit product ben ik weer erg enthousiast.

Net als de maskers van Botanical Choice ben ik ook heel enthousiast over deze producten! ik zou ze zeker vaker gebruiken. Gebruik jij wel eens een neus strip of een paar oog patches???

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

32 gedachtes over “Botanical Choice neus strips en oog patches

 1. Ik wil dit binnenkort ook eens gaan gebruiken, ze lijken me erg fijn. Ik heb zelf geen last van lijntjes of rimpeltjes, maar zoals je al zei is het ook fijn om het te laten verzorgen!

  Liked by 1 persoon

 2. Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt erg fijn! Ik wil al een tijdje eyepads en neusstrips gaan gebruiken en ik denk dat ik ze nu dan ook echt ga aanschaffen:)

  Like

 3. Klinkt goed! Ik gebruik zelf graag die goedkope neusstrips van de Action.
  Ik plak ze op, maakt ze nog wat nat en zodra ze “versteend” zijn haal ik ze er af.
  Ik verbaas me iedere keer over de troep die erop zit! Iiieeeeuw!

  Like

 4. Haha prachtige foto’s!
  Ik wil ook weer neuspatches uitproberen. maar heb daar een beetje een trauma aan overgehouden. Een paar jaar geleden had ik het op mijn neus geplakt, maar durfde het er niet meer af te halen, pijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s