Kleine update en vraagje

Hooi,

Zoals de titel al zegt heb ik een kleine update en een vraag voor jullie. Laten we beginnen met de update.

Ik ga niet meer op vaste dagen uploaden. Dit komt omdat ik op dit moment ziek ben. Het ene moment heb je totaal geen zin om iets te schrijven en het andere moment wel, of je voelt je helemaal niet lekker. Veel van jullie hebben de laaste tijd erg lieve reacties onder mijn artikelen achter gelaten. Dat vind ik zo lief en het doet me erg goed. Het is fijn om iets van je af te schrijven en dat je dan ook nog eens van zulke lieve reacties krijgt. Veel van jullie hebben ook al gezegd dat ik eerst aan mezelf moet denken en dan aan mijn blog en daarom heb ik deze beslissing genomen. Natuurlijk blijf ik wel bloggen maar als er een tijdje niks online komt dan weten jullie er wat vanaf.

Ook had ik nog een kleine vraag aan jullie. Ik wil binnenkort weer een Q&A doen maar hiervoor heb ik vragen nodig. Hebben jullie nog leuke vragen voor mij? het mag over van alles gaan!

hartje

Liefs Nathalie

26 gedachtes over “Kleine update en vraagje

  1. Hoi Nathalie , met welke bekende persoon zou je wel eens een dagje willen ruilen en waarom?
    Wat vind je tot nu toe de beste film die je ooit gezien hebt ?
    Wat zou je ooit nog eens heel graag willen doen ?
    Als me nog wat invalt meld ik me weer . Doe maar rustig aan , wens jouw weer heel veel sterkte .
    Liefs , Anja

    Geliked door 1 persoon

  2. Je hebt groot gelijk dat je heerlijk doet wat goed voelt op het moment voor jou…dus geen zin, of je voelt je niet goed?…..Niet doen dan, je hoeft echt niets!…euhhh en de vraag, als je moest verhuizen naar een andere land waar zou je dan heen verhuizen?

    Geliked door 1 persoon

  3. Aaah doen waar je je goed bij voelt hoor! Je gezondheid is natuurlijk belangrijker. En een wat blogjes minder maakt toch niet uit, ik blijf je in ieder geval gewoon volgen 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie