Q&A #2

Hallo,

Ten eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor alle leuke vragen die jullie mij gesteld hebben. Het waren er meer dan ik verwacht had wat natuurlijk leuk is. Jammer genoeg waren het er teveel om in één artikel te doen anders zou die wel heel lang worden. Maar omdat ik wel graag alle vragen van jullie wil beantwoorden komt binnenkort het vervolg met de overige vragen. Laten we beginnen met vraag één.

Hilly:
Wat maakt jou gelukkig?
Sinds ik ziek ben geweest en nu weer ziek ben geniet ik veel meer van de kleine dingen om mij heen. Zo word ik nu al gelukkig van het mooie weer, spelletjes doen met familie of bijvoorbeeld met een vriendin afspreken. Elke avond probeer ik voor mezelf ook even alle leuke dingen van die dag te benoemen en daar word ik dan gelukkig van dat je kan bedenken hoe veel leuks je die dag gedaan hebt.

Marlijn:
Waar zou je ooit nog heel graag op vakantie willen?
Dan kan ik wel een heel rijtje opnoemen waar ik heen zou willen. Maar ik zou later echt graag naar Afrika willen dat lijkt me een erg mooi continent. Ook lijkt Amerika me heel leuk en dan zou graag naar New York willen, lijkt me geweldig om daar te winkelen!

new yorkBron

Adam op Verkenning:
Naar welke muziek luister je het liefst?
Top 40 muziek vind ik altijd leuk. Maar als ik een liedje op youtube aan zet dan is het snel Taylor Swift of Marco Borsato. In de auto hebben we ook drie cd’s van Marco en drie van Taylor dus als we bijvoorbeeld naar ziekenhuis moeten staat er altijd wel één van deze cd’s op! Ook vind ik de liedjes uit de film Frozen en Rapunzel erg leuk.

Willy:
Welk dier vind je het leukst en waarom?
Moeilijk vraag! Ik vind veel dieren leuk dus ik zou het echt niet zo weten. Vroeger was mijn favoriete dier altijd een dolfijn. Ik las toen zelfs boeken van opzoek naar dolfijnen dat is een boekenserie dat over dolfijnen gaat. Dus ik denk dat ik dan toch maar kies voor dolfijnen.

Erna:
Wat is je favoriete vakantieland?
Ik ben nog niet in heel veel verschillende landen geweest maar als moest kiezen kies ik voor Italië. Hier ben ik twee jaar geleden met twee vrienden naar toe geweest op vakantie. Het was een groepsreis met allemaal jongeren. Hier heb ik veel mensen leren kennen en we hadden een hele gezellige groep. En Italië is ook een super mooi land!

DSC00127

Joor (joorloveswriting): 
Wat voor kledingstijl vind jij leuk?
Ik vind verschillende kledingstijlen wel leuk dat laatste tijd. Zo vind ik het meisjesachtig, maar ook casual en een beetje stoer erg leuk. Het is net waar ik zin aan heb die dag. Maar de kledingstijl die ik het laatste tijd het meest draag is op dit moment wel casual.

Dascha: 
Wie of wat inspireert jou?
Pff weer zo moeilijke vraag ik zou echt niet één twee drie weten wie mij inspireert. Maar ik wil wel antwoord geven op deze vraag dus ik ga er even over nadenken. (Wat denkwerk later!) Wie mij het meest inspireren zijn toch wel mijn ouders. Ze staat altijd voor mij klaar en helpen me heel goed door deze moeilijke tijd heen terwijl het voor hun ook heel moeilijk is. (Dit door mij ziekte) Dat vind ik heel bijzonder en dat inspireert mij zeker!

Denise:
Wanneer heb je voor het laatst zo hard gelachen, dat je pijn in je buik kreeg en waarover?
Zaterdag heb ik echt heel erg gelachen. Ik had afgesproken met vrienden. We hadden afgesproken bij Gerjanne en zij woont op een boerderij. We zaten buiten want het was lekker weer. Gerald vertelde dat hij graag een koe wou aaien. We zaten naast het weiland en een tijdje later zei ik ”he Gerald, de koeien staan nu dicht bij dus je kunt er wel eentje aaien. Hij liep naar het weiland en wou een koe aaien maar op het moment dat hij de koe wou aaien maakte de koe een rare beweging waardoor Gerald schrok en er uit zijn mond een gil kwam en een rare beweging met zijn arm. Dit zag er zo grappig uit dat ik hard moest lachen. Daarna wou hij ook geen koe meer aaien!

Dit waren de vragen van deze keer. Maar zoals ik al heb gezegd komt het vervolg er snel aan. Ik heb ook een vraag aan jullie! Wat is jullie favoriete vakantie land?

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

27 gedachtes over “Q&A #2

  1. Mooi antwoord op die eerste vraag over wat jou gelukkig maakt. Erg leuk om deze vragen en antwoorden te lezen! Een favoriet vakantieland heb ik niet. Aan alle vakantielanden waar ik tot nu toe ben geweest heb ik zoveel mooie herinneringen, kan niet kiezen ;)!

    Liked by 1 persoon

  2. Heel leuk beantwoord!! Ik ben momenteel alleen nog in Griekenland geweest, Kos. En dit jaar gaan we weer naar Griekenland alleen nu naar Kreta. Kos was leuk maar wel lang genoeg voor 8 dagen! Maar Griekenland is zeker een mooi land om heen te gaan :D vriendelijke mensen ook!

    Liked by 1 persoon

  3. Leuk om te lezen! Afrika staat zeker ook nog op mijn travel lijstje. Ook qua fijne landen vind ik Italië ook zo mooi! Ben er 2x geweest, alle twee de keren heel goed bevallen. Ga er zeker snel weer naar toe! En vroeger was ik ook gek op dolfijnen haha :) Herken mezelf dus veel in jou antwoorden :)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s