Eindelijk een beetje positiviteit!

Hooi,

Het is weer tijd voor een diary verhaal. Er is weer veel gebeurd de laatste tijd als ik alles moet vertellen ben ik nog heel lang bezig dus dat ga ik zeker niet doen. In het ziekenhuis weten ze eigenlijk bijna wel zeker dat de Hodgkin terug is. (99 procent) Doordat ik een tijdje terug weer een klier voelde en daarvoor door de scan moest. Uit de scan konden ze weer een aantal opzette lymfeklieren zien, die zoiezo niet goed zijn. Maar ze moeten een stukje klier van mij onder een microscoop gehad hebben waar hodgkin in zit. Bij de eerste operatie hadden ze niet de goede klier weggehaald en vervolgens heb ik een biop gehad maar daar kwam niet genoeg bewijs uit. Door al deze onderzoeken ben je weer een aantal weken verder. Daarom moest ik afgelopen dinsdag opnieuw door de scan. Ik denk dat ze ook een nieuwe scan wilden hebben om goed te zien waar het nu precies zit.

Dinsdag de scan gehad dat was niet zo heel bijzonder. Lange voorbereiding dan lang stil liggen in de scan en daarna naar huis zonder dat je iets weet, zo gaat dat altijd met scans. Donderdag dat was een spannende dag want ik zou de uitslag gaan horen van de scan. Al een dikke week voor de uitslag was ik al zenuwachtig en echt heel zenuwachtig. Ik was zo bang dat het al op veel meer plekken zou zitten. Vaak was ik zelfs zo bang dat het al te ver was en dat ze er niks meer aan konden doen. Echt vreselijke gedachten.

Gelukkig kreeg ik de uitslag die ochtend er zijn niet meer klieren bijgekomen en de klieren die al in mijn lichaam zitten groeien gelukkig niet snel. Deze uitslag had ik echt nooit verwacht! Het is zo fijn om dat even te horen. Maar het neemt de spanning niet weg. Ik weet al welke chemo’s ik ga krijgen en zoals ik verteld heb een tijdje terug is de kans groot dat ik onvruchtbaar kan worden. Maar door deze uitslag heb ik nu de tijd om eitjes te verzamelen. Dit betekend dat ik nu een paar weken hormonen moet spuiten! bleh! Het is fijn dat ik hier nu nog een kans voor heb maar ook wel heel spannend hoe dat allemaal gaat verlopen.

Ik hoop dat ik door de uitslag weer iets meer rust krijg want de laatste tijd was de spanning zo hoog dat ik bijna nergens meer zin in heb. Ik hou jullie op de hoogte!!!

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

28 gedachtes over “Eindelijk een beetje positiviteit!

 1. Meis, wat maak je toch een heftige dingen mee in je leven….en wat ben je een flinkerd…Ik kan mij voorstellen dat het allemaal heel dubbel is want het krijgen van deze kans is fijn maar de reden waardoor is ook weer dubbel….Ik vind je een kanjer en duim echt voor je dat je je hier weer goed doorheen weet te slaan…
  Knuffel petra

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Nathalie , gelukkig wat positief nieuws . Behandelingen vallen niet mee , ik weet , maar het gaat goed komen , jij bent een vechtertje en slaat je daar weer door heen. Fijn dat je ons op de hoogte houd , in gedachten zijn we allemaal bij je en proberen jouw te steunen zo ver mogelijk is . Hele dikke knuffel en groetjes . 🍀

  Liked by 1 persoon

 3. wat enorm kut (sorry!) dat het weer terug is gekomen. Ik wens je veel sterkte met de komende tijd. Gelukkig kun je wel je eitjes aan de kant zetten voor later, ook dit lijkt me toch behoorlijk zwaar om te horen.

  Liked by 1 persoon

 4. Positief nieuws is natuurlijk super fijn! Ik bewonder je echt enorm. Je blijft echt vechten en dat vind ik top. Iedereen hier steunt je en denkt regelmatig aan jou! Super veel succes en sterkte!!!

  Liked by 1 persoon

 5. Wat fijn dat er nu toch even tijd is om eitjes te verzamelen! ik ga voor je duimen!!!
  dat er een paar mooie eitjes ingevroren kunnen worden.
  En dan weer chemo’s! bah!
  Sterkte! Nathalie! maar je kunt het!
  je bent sterk! een topper!

  Liked by 1 persoon

 6. Wat een spannende en heftige tijden allemaal. Kan mij goed voorstellen dat je zenuwachtig en bang was voor de uitslag. Ik vind het knap hoe je het hier zo deelt. Ik vind je een topper! Heel veel sterkte!!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s