NYC Raindrop #325

Hooi,

Eindelijk begint het mooier weer te worden. Niet dat het nu elke dag mooi weer is in Nederland want dat kan niet!!! Maar toch, het word wat warmer. Als ik nu mijn nagels lak pak ik niet meer een donkere kleur, ik ga juist voor een wat lichtere kleur. Vandaag kijk ik hoe goed de NYC Raindrop is.

wpid-img_20150505_112235.jpg

De kleur is prachtig heel licht blauw, het zit zelfs een beetje tegen babyblauw aan. Echt een mooi zacht kleurtje voor de lente. Het lakje heet Raindrop en is nummer 325. De houdbaarheid van het lakje is 30 maanden.

Het kwastje heeft een mooi formaat niet al te groot maar ook niet te klein. Je kan je nagels er goed mee lakken zonder dat je teveel op de huid komt. Ik heb maar één klein stipje op mijn huid gehad, verder helemaal niks.

wpid-img_20150502_165857.jpg

Hier zijn mijn nagels net gelakt!

Ik heb wel vaker een nagellak review gedaan maar vandaag wil ik het anders doen dan hiervoor. Ik wil wat nieuws proberen. Elke dag heb ik een foto gemaakt van één hand zodat jullie goed kunnen zien hoe de nagellak blijft zitten. Ik weet niet of dit leuk is maar ik dacht ik kan het altijd proberen.

wpid-img_20150503_131549.jpg

Dag 1:
De dag na het nagellakken. Ik maak foto’s van mijn linkerhand omdat ik vind dat die het mooist gelakt zijn! Mijn linkerhand ziet er nog helemaal goed uit.

wpid-img_20150503_131640.jpg

Maar aan deze rechter vinger zit wel een chip en dat terwijl de nagellak er nog maar één dag op zit! Ik baalde hier zo van.

wpid-img_20150504_173259.jpg

Dag 2:
Mijn nagels zien er nog precies hetzelfde uit als gisteren alle nagels zijn mooi op eentje na omdat die gechipt is.

wpid-img_20150505_194551.jpg

Dag 3:
Hetzelfde verhaal als gisteren al mijn vingers van deze hand zitten er nog helemaal mooi op. Ook de kleur is nog mooi.

wpid-img_20150505_194719.jpg

Jammer genoeg is de chip op mijn ene vinger wel erger geworden. Ik vind het erg jammer want de nagellak zit er nog maar drie dagen op, maar om met één zo’n lelijke chip rond te lopen vind ik niet mooi daarom heb ik besloten om de nagellak eraf te halen.

Conclusie:
De kleur van de nagellak is super mooi, echt een prachtig kleurtje voor deze tijd van het jaar. Maar ik baal er nog steeds van dat na één dag al een chip in mijn vinger zat, terwijl de rest mooi bleef zitten. Toch zal ik dit lakje wel vaker pakken omdat de kleur erg mooi is.

Wat vind jij van dit lakje???

hartje

Liefs Nathalie

35 gedachtes over “NYC Raindrop #325

  1. Mooie kleur! Nou moet ik eerlijk zeggen dat nagellak over het algemeen maar heel kort blijft zitten, tenzij je gelnagellak neemt! 🙂 maar dat is zo’n nare klus om eraf te krijgen 😛

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een mooi kleurtje! 🙂 Ik heb hem gisteren zien liggen bij Kruidvat en het borsteltje is inderdaad erg makkelijk om de nagellak mooi aan te brengen. Ook de dikte van de nagellak beviel me wel 🙂 Misschien ga ik deze nog wel halen 🙂 Liefs! x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s