Kaarten kleuren

Hooi,

Kleuren is leuk en werkt ook heel ontspannend. Eén van mij eerste artikelen ging dan ook over een kleurboek voor volwassen. Ik had toen het kleurboek nog niet zo lang en het leek me leuk om daar een stukje over te schrijven. (Klik hier als je dit artikel wil lezen.) Nu ga ik het vandaag niet weer over een kleurboek voor volwassen hebben maar over kaarten die je zelf kan inkleuren.

wpid-img_20150521_152414.jpg

Hoe leuk is het om iets te kleuren en het vervolgens naar iemand toe te sturen. Een tijdje geleden zag ik deze kaarten bij de Action liggen en dacht dat is leuk. Je kleurt een kaart in en daarna kan je hem naar iemand opsturen.

wpid-img_20150521_152500.jpg

Er waren vier verschillende pakjes waar je uit kon kiezen. Ik koos voor deze twee. Ik wou dat ik jullie kon vertellen hoeveel kaarten erin zitten maar dit weet ik niet en ik kan het ook niet vinden op de pakjes.

wpid-img_20150521_153008.jpg

Hier een aantal kaarten die ik heb ingekleurd!

wpid-img_20150521_152934.jpg

De laatste tijd vind ik het fijn om met stiften te kleuren, dit doe ik dan nu ook veel.

wpid-img_20150521_152904.jpg

wpid-img_20150521_153055.jpg

Met deze kaart ben ik op dit moment bezig. Ik vind het een leuke kaart met de olifant erop!!!

wpid-img_20150521_153344.jpg

Deze is nog helemaal niet ingekleurd. Wat ik leuk vind aan deze kaarten is dat je ze kan gebruiken voor allemaal verschillende gelegenheden. Er staat niet gefeliciteerd op of veel beterschap, dit is handig want zo kan je ze op verschillende momenten gebruiken. Ik vind het leuk om zo’n kaartje gewoon naar iemand toe te sturen.

Zou jij het leuk vinden om een gekleurde kaart in je brievenbus te vinden???

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

28 gedachtes over “Kaarten kleuren

  1. Oh dit vind ik echt super leuk! Ik deed vroeger heel vaak aan tekenen… Dat vond ik zó leuk om te doen.. Helaas heb ik er nu bijna geen tijd meer voor! Maar dit wil ik wel nog eens een kans geven haha c

    Liked by 1 persoon

  2. Ik moet zeggen dat ik het altijd leuk vind om wat voor post dan ook te ontvangen, maar zo’n zelfgekleurde kaart is toch wel een erg geinig idee! Persoonlijker dan een geprint of gekocht kaartje maar toch van een goede kwaliteit. Leuk hoor!

    Like

  3. Wat leuk, ik wist niet dat er ook kaarten waren die je kon kleuren. Misschien ga ik ook wel een pakje kopen. Lijkt me echt leuk om te doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s