It’s my birthday

Hooi,

birthday

Het is mijn verjaardag vandaag!!! HIEPERDEPIEP HOERA!!! 21 kaarsjes mag ik uitblazen, wat een boel. Ik ga bijna denken dat ik oud ben. 21 jaar is al veel maar hoeveel dagen zullen dat wel niet zijn, een heleboel.

Eigenlijk had ik dit jaar niet zoveel zin om mijn verjaardag te vieren. Ik zit de laatste tijd helemaal niet lekker in mijn vel doordat ik nu ziek ben en het wachten op de chemo zo lang duurt! Trouwens iets heel anders ik heb van de week te horen gekregen dat ik 3 juni weer geopereerd word. Ze gaan dan een stukje klier weg halen en de port-a-cath zetten. Dit hoor ik helemaal niet in dit artikel te zetten maar ik wou het even aan jullie kwijt zodat jullie het ook weten. (Ik vind het erg spannend de operatie!) Oke waar was ik, oh ja ik had door alles niet zo’n zin in mijn verjaardag maar mijn ouders zeiden: vier het nou gewoon, dat is even gezellig. En weet je, ik denk dat ze gelijk hebben. Nu ik dit type heb ik mijn verjaardag nog niet gevierd, maar je moet genieten van alle kleine momentjes en vooral van zoiets speciaals dat iemand op jouw verjaardag komt! Dus vanmiddag komen wat vrienden en familie. Ik denk dat het een leuke middag gaat worden!

hartje

Liefs Nathalie

Advertenties

27 gedachtes over “It’s my birthday

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik kan mij voorstellen dat je niet zo’n zin had om het te vieren door alles wat er momenteel speelt, maar ik denk dat je ouders gelijk hebben en het wel goed is om je verjaardag te vieren. Veel plezier vanmiddag!

    Liked by 1 persoon

  2. Hey meis, nog gefeliciteerd met je verjaardag! Kan me heel goed voorstellen dat je even geen zin in een uitgebreid feestje hebt maar het geeft natuurlijk ook wel weer wat afleiding en juist nu heb je je familie en vrienden hard nodig, dus hopelijk heb je er toch van kunnen genieten!

    Liked by 1 persoon

  3. Van harte gefeliciteerd! Wat enorm rot dat je niet zo goed in je vel zit. Ik kan het me goed voorstellen. Hopelijk heb je ondanks alles toch nog een fijne dag, en alvast heel veel sterkte met de operatie!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s