Creamy coconut masker van DR van der Hoog

Hooi,

Al een hele tijd heb ik geen masker meer op gehad. Hier moest snel verandering in komen. Daarom pakte ik Creamy Coconut van Dr van der Hoog.

P1000198

Het lijkt mij een fijn masker. Ook omdat er kokos in zit, dit vind ik altijd lekker ruiken. Wist je dat ik eigenlijk geen kokosnoot lus maar de geur wel heel lekker vind ruiken.

P1000202

Het is een kant en klaar masker. Ik ben lekker lui want ik hoef het eigenlijk alleen maar op mijn gezicht te smeren, haha!!!

P1000199
ingrediënten

Hoe gebruik je het masker?:
– Reinig je gezicht
– breng een goede laag aan op je huid
– Laat het 15 minuten op je gezicht zitten (of nog langer!)
– Haal het masker eraf met lauw water.

P1000235

De substantie ziet er goed uit. Het is een wat dikker masker wat ook heel fijn zou zijn voor in de winter. Ook zitten er kleine groene deeltjes in. Eerst dacht ik dat het kleine scrub deeltjes waren maar dit is het niet. Het is echt een romig masker.

Maar wat moet het masker eigenlijk doen?:
Het masker zorgt ervoor dat het vochtbalans weer helemaal goed word. Verder geeft het masker een verfrissend gevoel en verzorgd het je huid.

P1000248

Ik heb een royale laag van het masker aangebracht op mijn gezicht. Het masker ruikt licht naar kokos en is heel fris. De geur is niet heel erg aanwezig maar dat vind ik juist fijn. Ik hou wel van maskers waar de geur subtiel van is. Het masker voelt fijn aan op mijn huid.

P1000253

Dit is het masker van dichtbij. Als je goed kijkt zie je hele kleine groene deeltjes in het masker zitten.

P1000261

Zo ziet het masker eruit voor ik het eraf haal. Het masker is al aardig ingetrokken. Toen het masker eraf was voelde mijn huid fijn en verfrissend aan. Ik heb echt het idee dat dit masker mijn huid goed verzorgd heeft. Dit is ook een fijn masker om in de koude maanden te gebruiken, ik raad je zeker aan om dit masker dan eens te proberen.

Heb jij nog een masker die ik echt eens moet proberen???

hartje

Liefs Nathalie

18 gedachtes over “Creamy coconut masker van DR van der Hoog

  1. Maskertjes zijn zo fijn. Ik heb alleen al heel lang geen maskertje meer gedaan. Aanbrengen vind ik altijd leuk om te doen, maar om alles er weer af te halen, vind ik zo’n gedoe haha. Ik gebruik nu af en toe een gezichtsscrub voor onder de douche. Dat vind ik ook altijd erg fijn.

    Like

  2. Wat leuk, dat je hem fijn vind,zelf ligt hij nog in mijn mandje om te testen, maar ik ben er nu wel nieuwsgierig naar….zelf vind ik de kruidvat huismerk maskertjes erg fijn en die zijn ook lekker betaalbaar

    Geliked door 1 persoon

  3. Om eerlijk te zijn gebruik ik haast nooit meer maskertjes, ik gebruik vaak alleen nog maar gezichtscrub. Maar toch wil ik echt wel weer een keer een masker gaan proberen, heerlijk ontspannend. Kokos vind ik ook altijd een heerlijke geur, mijn badkamer staat er vol mee, haha. Ik ga dit masker dus binnenkort zeker een keer uitproberen:)

    Like

Plaats een reactie