Legaal stoned worden #ziekenhuisdagboek deel 1

Heej,

Ik vond het tijd voor een update vanuit het ziekenhuis. Gisteren (maandag 21 september) ben ik opgenomen in het ziekenhuis in Groningen. Deze dag heb ik nog geen chemo’s gehad maar had ik andere afspraken. Ik moest onder andere een onderhuids infuus laten plaatsen.

Ik weet nog goed hoe ik met bed en al naar de behandelkamer werd gebracht. Een aardige verpleegkundige legde alles goed uit wat mij te wachten stond. Als je daar dan op het bed ligt is het zeker weer erg spannend en krijg ik klamme handjes. De arts zei dat hij alles zou zeggen wat hij deed maar hij vertelde de helft niet. Gelukkig had ik voor de tijd alles al gehoord dus wist ik wat me te wachten stond. Het deed best pijn en de arts drukte en drukte maar door. Het slangetje van het infuus gaat ook een eind je lichaam in en gaat bij een bloedvat van het hart langs. Dus eerst bij het inzetten voelde ik mijn hart ook een paar keer overslaan, een heel akelig gevoel.

Vannacht heb ik niet zo lekker geslapen, op de zij waar ze het onderhuidse infuus hebben geplaatst kon ik niet liggen omdat dat pijn deed en op mijn andere zij kon ik ook moeilijk liggen omdat ze daar vorige week de port-a-cath uit hebben gehaald. (Klik hier als je mijn verhaal wil lezen over het eruit halen van de port-a-cath)  Dus het slapen ging wat minder maar ik denk dat het vanavond alweer een stuk beter zou gaan want heb gelukkig veel minder last van mijn schouder.

Vandaag ben ik begonnen met de eerste chemo en dit was meteen ook een erg zware chemo. Bij deze chemo krijgt bijna iedereen een allergische reactie. De ene krijgt hem heel heftig en de andere weer een stuk milder maar dit weet je van tevoren gewoon niet. De chemo liep in een uur in, drie kwartier lang ging het goed maar toen begon ik pijn te krijgen in mijn neus, hoofdpijn, druk achter ogen, keelpijn, last van mij gehele mond en nog wel wat klachten die ik nu even niet zo snel weet. Het kwam vrij snel en toen het er was had ik hier erg last van. Na al die klachten kreeg ik ook last van mijn hart, hij ging zo snel. Er is een hartfilmpje gemaakt maar hier heb ik nog niks van gehoord dus denk dat het dan wel goed zit. Ik voel me hart gelukkig nu niet meer.

Eind van de ochtend en begin van de middag voelde ik me niet lekker maar gelukkig nu eind van de dag voel ik me alweer een stuk beter. Nog steeds niet 100% lekker maar beter dan vanochtend. Nu zul je vast denken ik snap de titel niet ”Legaal stoned worden.” Vanochtend voor de chemokuur van start ging krijg je altijd medicijnen tegen de misselijkheid enz. Bij deze kuur krijg je medicijnen voor allergische reacties en daar kun je licht in je hoofd van worden.  Gisteren zei de verpleegster je voelt je net een beetje stoned en dan is het nu ook nog legaal. Ik vond het zo grappig dat ik dat gewoon als titel moest gebruiken. 

Ik hoop dat ik meer updates kan maken maar dit weet ik gewoon niet. Ik weet gewoon niet wat me nog te wachten staat maar zo zijn jullie weer even bijgepraat!

hartje

Liefs Nathalie

13 gedachtes over “Legaal stoned worden #ziekenhuisdagboek deel 1

 1. Mweh nogsteeds sterkte 😙 hihi moest ook een beetje lachen om de titel ! Vervelend van de pijn hoop dat je vele goede dagen hebt met geen pijn en je je steeds beter gaat voelen en dan niet meer ziek bent ❤💙💛💚💜

  Like

 2. Hoi Kanjer , heftig weer allemaal , Hoop dat uitslag van hartfilmpje goed is . Geen pretje allemaal maar nog even volhouden . Ga heel hard voor je duimen op een goede uitslag en dat er een mooie toekomst voor je is weggelegd . Veel liefs en een dikke knuffel , sterkte , Anja

  Like

 3. Oh Nathalie! Ik kan je niet vertellen hoe inspirerend je voor mij bent. Je blijft zo positief (alleen de titel van deze post al). Ik vind je super! Ik wens je heel veel sterkte en duim voor een positieve uitslag! Heel veel liefs!

  Like

 4. Haha, legaal stoned worden 🙂
  Heel veel succes met deze maand, hopen dat je niet al te veel last krijgt van bijwerkingen enzovoort.
  Ik denk aan je, heel veel sterkte! Xxx

  Like

 5. Wauw wat heftig om te lezen maar wat knap dat je toch een update hebt kunnen maken! Ik wens je heel veel sterkte toe voor de komende tijd! Hopelijk blijven de allergische reactie’s weg of komen in de minste maten langs.. Maar ik hoop natuurlijk datvze gewoon niet komen!

  Like

 6. Ahh meis wat ben je sterk! Lijkt me zo naar die infusen! Ik vind het super knap hoe je ermee omgaat. Wat een topper! Let goed op jezelf he. En als het eventjes niet lukt om iets te delen, snapt iedereen dat volkomen! Hihi, legaal stoned worden, dat lijkt me gezien de omstandigheden helemaal niet verkeerd 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s