Revalidatiearts

Hooi,

Afgelopen maandag heb ik te horen gekregen dat ik schoon ben, echt geweldig nieuws. Nu ik zeker weet dat ik weer helemaal beter ben wil ik de opbouw ingaan, en het liefst zo snel mogelijk. Natuurlijk gaat het nu al weer beter dan een aantal weken geleden. Maar zelf opbouwen aan bijvoorbeeld conditie is lastig omdat ik nog last van mijn voeten heb. (Beschadigde zenuwen en Raynaud.) Daarom ging ik afgelopen dinsdag naar de revalidatiearts in Heerenveen.

Samen met mijn moeder ging ik dinsdag naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis moest ik allemaal vragenlijsten invullen. Er zitten lastige vragen tussen dat je bijvoorbeeld je pijn een cijfer moet geven. Dat soort dingen vind ik altijd zo lastig om in te vullen. Toen ik eindelijk aan de beurt was had de revalidatiearts de vragenlijsten al even snel doorgenomen zodat ze een beetje een beeld van mij had.

Het was een intake dus zij stelde ook allemaal vragen over wat voor chemo ik gehad had, hoe ik mij voelde, wat ik wou bereiken met de revalidatie en ga zo maar door. Ik vond de revalidatiearts aardig en ze dacht goed met ons mee wat een fijn gevoel geeft.

Het was eerst de bedoeling dat ik in een groep zou revalideren maar na het gesprek leek het iedereen beter dat ik individuele revalidatie zou krijgen. Volgens de revalidatiearts zou ik daar meer mee bereiken dus dan doe ik dat. Al vond ik het ook wel jammer want het leek me juist zo gezellig in een groep.

Nu is het even afwachten wanneer ik kan beginnen. Wanneer ik bericht krijgt weet ik niet maar ik hoop snel. Als ik begin met revalideren neem ik jullie mee in dat avontuur dus jullie horen binnenkort vast meer hierover!!!

hartje

Liefs Nathalie

13 gedachtes over “Revalidatiearts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s