Wat doe ik als ik verkouden ben! #lijstje

Hooi,

Deze week ben ik aardig verkouden geweest. Ik was al bang dat ik verkouden zou worden want mijn broertje was vorige week al erg verkouden. (Mijn weerstand is door de stamceltransplantatie nog niet normaal.) Dus begin deze week begon ik met hoesten, snotteren, zere keel, hoofdpijn en ga zo maar door. Hierdoor kwam ik op het idee om een lijstje te maken met wat ik doe als ik verkouden ben.

Laten we beginnen met het lijstje:
* Op bed zitten of liggen.
* Een leuke serie of film kijken op Netflix.
* Een warm kopje thee drinken.

P1010102
Dit is brandnetel thee.

* Wat lezen (Op dit moment ben ik net begonnen in Shopaholic & Baby van Sophie Kinsella.)
* Wat fruit eten.
* Een spelletje spelen op mijn 3DS.
* Mijn pittenzak warm maken.

P1010105
Is die niet cute?

* Kaarsjes aansteken op mijn kamer.
* Een warme douche nemen.
* Natuurlijk ook blogjes lezen

Dit is een lijst met dingen die ik de afgelopen dagen heb gedaan. Maar het belangrijkste is toch wel neem rust hierdoor knap je het snelst weer op. Wat doe jij graag als je verkouden bent?

hartje

Liefs Nathalie

21 gedachtes over “Wat doe ik als ik verkouden ben! #lijstje

  1. Heel veel beterschap! Ik vind het zelf altijd vooral vervelend als ik moet hoesten wanneer ik verkouden ben, want ik krijg altijd van die kriebelhoest waardoor je de hele nacht wakker ligt (en mijn vriend met mij). Gelukkig heb ik inmiddels pillen ontdekt die de hoest onderdrukken, maar toch probeer ik die niet zo snel te nemen, omdat je er heel suf van wordt haha. Wat ik nog het liefst doe is voorkomen dat ik ziek word en vaak als ik het aan voel komen, probeer ik ook een paar dagen wat rustiger aan te doen zodat het niet doorzet.

    Geliked door 1 persoon

  2. Beterschap, meid! Dankjewel voor je tips. Momenteel heb ik last van een vervelende kriebel in mijn keel en ik begin ook wat te snotteren. Hopelijk zet het niet door. Meestal doe ik een flinke scheut honing in mijn thee. Dat is zo onwijs lekker! En, ik eet meestal wat meer fruit. Oh, en een extra smoothie gaat er dan ook wel in 🙂

    Geliked door 1 persoon

  3. Hopenlijk ben je al een beetje minder verkouden geworden, want je word er altijd zo moe van ( tenminste ik wel )…zelf probeer ik zo veel mogelijk te rusten en veel te drinken…en lekker onder mijn dekentje televisie kijken natuurlijk ook…

    Geliked door 1 persoon

  4. Als ik verkouden ben zijn Thee en honingdrop mijn beste vrienden! Als ik echt ziek ben lig ik op bed met een film, of een serie die ik dan ook gelijk even helemaal uit kijk ;). Dat kussentje is echt schattig!

    Geliked door 1 persoon

    • Ohh wat vervelend dat je antibiotica nodig hebt om er bovenop te komen… Lijkt me erg vervelend… Met mij gaat het gelukkig iets beter:) maar het gaat erg langzaam omdat ik een tijdje geleden een stamceltransplantatie heb gehad.. Hier is een half jaar me weerstand lager..

      Geliked door 1 persoon

  5. Hoop dat het nu weer helemaal over is! ik heb nog wel wat tips! warme citroen of warme melk met anijs! hoop niet dat je weer verkouden gaat worden natuurlijk, maar je weet het nooit!

    Like

Plaats een reactie