Gemberkoekhuisje maken

Heey,

Een tijdje geleden heb ik dit gemberkoekhuisje gekregen. Je moet het natuurlijk wel nog in elkaar zetten en daarna kun je het versieren. Het versieren lijkt mij het leukste onderdeel van het huisje. Zondag ochtend begon ik aan de uitdaging!

P1010128

Het komt weg bij de Ikea.

P1010133

Dit zijn alle onderdelen die in de doos zitten voor het maken van het huisje. Van de kleine stukjes gemberkoek kun je een schoorsteen maken!
P1010138

Lekkere snoepjes om het huisje mee te versieren. Mijn moeder vond deze decoratie stiften nog in de winkel dus die nam ze mee!

P1010140

Aan de binnenkant van de doos staat met plaatjes een uitleg hoe je het huisje in elkaar kunt zetten. Ook staat er in dat je een soort van glazuurlijm moet gebruiken, maar dit had ik helemaal niet. Ik had zo’n zin om met het huisje bezig te gaan dat ik bedacht dat je ook een soort lijm kon maken van water en veel poedersuiker. Ik maakte er een wat dikke pasta van en probeerde het huisje in elkaar te zetten. Jammer genoeg lukte het niet, want  het huisje liet heel de tijd los. Na een tijdje was het niet meer leuk dus stopte ik ermee. Ik baalde ervan dat ik het huisje niet in elkaar kreeg want ik had zo’n zin in het versieren. Daarom besloot ik maar gewoon wat onderdelen te versieren.

P1010146

P1010141

P1010144

P1010147

Dit waren een aantal versierde onderdelen. Ook al is het huisje niet gelukt toch vond ik het erg leuk om de onderdelen van het huisje te versieren.

Heb jij al eens een gemberkoekhuisje gemaakt?

hartje

Liefs Nathalie

17 gedachtes over “Gemberkoekhuisje maken

  1. Hoi Nathalie , heb jaren terug eens ene gemaakt . Heel leuk om te doen en vond het zonde om hem op te eten 😀 . Ben alleen aan het nadenken waarmee ik die dan in elkaar heb gezet want dat lukte meteen , als het me invalt , hoor je nog van me . Liefs en een fijne dag , Anja

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s