Gamen

Heey,

Je zult nu misschien wel denken ”huh?”, iets over gamen op de blog van Nathalie. Ja, de laatste maanden ben ik zelf steeds meer bezig met gamen, en het leek me leuk om hier wat over te schrijven.

Het begon allemaal een aantal maanden geleden. Mijn broertje is toch echt wel een gamer, hij vind het leuk om allemaal van die games te spelen. Onze kamers zitten naast elkaar dus ik hoor regelmatig wat geschreeuw uit zijn kamer komen. (Hij heeft zo’n goede koptelefoon waardoor je het spel nog beter kan horen en de buitenwereld minder hoort.) Ik kwam wel eens op zijn kamer en dan zag ik verschillende games voorbij komen. Hij speelt regelmatig hearthstone, dit is een online kaartspel. Het trok mijn aandacht wel en je kon het ook spelen op de ipad dus ik besloot het te installeren. Hier even een filmpje over hearthstone zodat jullie een beetje een idee krijgen wat het inhoud:

Ik speel het nu een aantal maanden. Echt goed ben ik er niet in, maar daar doe ik het ook niet voor. Ik doe het natuurlijk voor mijn plezier! Het werkt met een soort puntensysteem, en je moet proberen bij de 1 te komen. Je begint bij 25 en moet sterren verdienen om lager te komen, vanaf 20 tot 1 is het zo dat als je wint je een ster krijgt en als je verliest gaat er eentje weg. (Van 25 tot 20 krijg je bij winnen een ster en bij verliezen gebeurd er niks.) Zelf is het laagste waarbij ik ooit gekomen ben 17, en daar ben ik trots op!

Ongeveer een week voor oud en nieuw kwam ik op youtube een filmpje tegen over World of Warcraft, ik vond het wel interessant. Ik heb er wel eens wat over gehoord maar ik ken eigenlijk niemand die het speelt. (sowieso ken ik eigenlijk vrij weinig mensen die gamen.) Ik begon wat meer filmpjes te kijken over World of Warcraft en uiteindelijk besloot ik het te installeren op mijn laptop. Het is gewoon net dat je in een andere wereld stapt, ik heb even een filmpje opgezocht om jullie een indruk te geven:

Ik speel het spel nu een dikke twee weken en vind het erg leuk, al heb ik nog veel te leren want het is best ingewikkeld. Ik vind mezelf niet een echte gamer maar vind het wel leuk om af en toe een game te spelen. Gamen klinkt altijd een beetje nerdie, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo vind ik. Het is juist leuk en ontspannend

Speel jij wel eens een game? Zo ja wat?

hartje

Liefs Nathalie

13 gedachtes over “Gamen

  1. Leuk om te lezen dat je het gamen ook ontdekt hebt! Ik ken beide games ook wel, vooral WoW want dat speel ik zelf ook wel (ik heb nu alleen tijdelijk geen game time gekocht). Verder heb ik pas de Sims 4 weer ontdekt, dat blijft stiekem ook nog altijd leuk!

    Like

  2. wat leuk om dit te lezen, zelf speel ik niet veel met games, maar mijn man is soms uren bezig met gamen….leuk dat je gamen ook zo leuk bent gaan vinden…xx

    Like

  3. Geweldig dit, ik ben helemaal fan! Heb jaren WoW gespeeld, en ben een paar maand terug ook aan Hearthstone begonnen! Mijn probleem is dat het redelijk verslavend is 😛

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s