Crazy cranberry masker van DR van der Hoog

Hooi,

Het is alweer lang geleden dat ik een masker heb opgehad. Tijdens de chemo’s kun je dit beter niet doen omdat je niet weet wat voor effect het heeft in combinatie met de chemo. Je wil op dat moment natuurlijk geen allergische reactie oplopen. Daarom heb ik geen maskers op gedaan ik wou dat risico gewoon niet nemen.

P1010066

Maar nu mag het weer! Dat maakt het nog leuker om het nu weer te doen. Ik koos voor een masker van DR van der Hoog, crazy cranberry. Het is een voedend en beschermend masker het leek me perfect voor de koudere dagen! Het is een kant en klaar masker dus ik hoef alleen mijn gezicht goed te reinigen en dan kan ik het erop smeren, goed laten intrekken en met lauw water eraf spoelen.

P1010067

Ingrediënten:
Aqua, Kaolin, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Steareth-2, Steareth-21, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydroxyethylacrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (CI 77891), Panthenol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Allantoin, Tocopherol, Iron Oxide (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Vaccinium Macrocarpon Extract, Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Metylpropional, Limonene.

P1010320

Het masker zit erop en ik heb een royale laag op mijn huid gebracht. Ik ben erg benieuwd naar het masker en als ik hem op mijn gezicht heb zitten voelt hij fijn. Hij irriteert niet en ik heb er verder geen last van.

P1010318

Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik mijn pruik niet op maar een muts. Hier heb ik voor gekozen omdat anders de haren van mijn pruik in het masker komen waardoor de pruik vies word.

P1010336

Het masker trok echt goed in daarom maakte ik foto’s hiervan net voordat ik het masker ging afspoelen. De resten van het masker die wel zijn blijven zitten zijn donkerder geworden waardoor ik op de foto een hele rare huidskleur had gekregen.

P1010338

Conclusie:
Dit is weer een top masker van DR van der Hoog! Mijn gezicht voelt extra gevoed vooral omdat het masker zo goed is ingetrokken geeft dit een goed gevoel. Ook is mijn gezicht heerlijk zacht. Ik raad dit masker je echt aan als je je gezicht een extra opkikkertje wil geven en is zeer geschikt voor de winter vind ik. Oh ja bijna vergeten te zeggen het masker rook erg lekker!

Welk masker zou ik volgens jou eens moeten proberen?

hartje

Liefs Nathalie

15 gedachtes over “Crazy cranberry masker van DR van der Hoog

Plaats een reactie