Magneetbord oppimpen #DIY

Heey,

Heb jij ook een magneetbord op je kamer? Ik wel, het is zo’n magneetbord waar je ook op kunt schrijven met speciale stiften. In het begin schreef ik er vaak dingen op maar de laatste tijd helemaal niet meer. Het magneetbord was eigenlijk heel saai dus ik dacht dat het wel leuk was om hem op te pimpen!

P1010363

Voor ik begon met deze DIY zag mijn magneetbord er zo uit.

P1010369

Het leek mij leuk om het magneetbord op te pimpen met positieve en leuke quotes. Zodat als je niet zo blij bent of wat minder positief je even naar het magneetbord kunt kijken. Ik zocht verschillende leuke quotes op en print deze uit op wat dikker papier.

P1010376

Ik knipte alle quotes uit maar het waren er natuurlijk veel te veel. Dus ik ging kijken welke ik bij elkaar vond passen zodat het een mooi geheel zou worden op het magneetbord.

P1010378

Voor ik ze vast ga maken leg ik ze eerst op het magneetbord om te kijken hoe ik ze mooi neer kan leggen. Dit was best nog even prutsen want je wilt het zo mooi mogelijk maken.

P1010393

Met kleine stukjes washi tape plakte ik ze vast op het magneetbord. Ik vind het effect wat het washi tape eraan geeft erg mooi. Wat vind jij van het effect?

P1010400

Nog een paar magneten ertussen want het blijft natuurlijk wel een magneetbord, en klaar is het bord. Ik vind hem erg leuk geworden en het magneetbord straalt zeker positiviteit uit!

Heb jij een magneetbord op je kamer? Zo ja, gebruik jij je magneetbord veel?

hartje

Liefs Nathalie 

Advertenties

19 gedachtes over “Magneetbord oppimpen #DIY

  1. Dit maakt hem echt al heel leuk om naar te kijken als je nog niet zo veel hebt om er aan op te hangen hangen…meestal zijn ze dan zo knoertsaai…maar zo is hij echt wel heel erg leuk geworden…supergezellig

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s