DrukDrukDruk

Heey,

Nog een gelukkig nieuwjaar!!!

Wat is het lang geleden dat ik hier aan het typen was voor mijn blog. In september ben ik begonnen met de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau vier waar ik kon instromen in het laatste jaar. Voor ik begon met de opleiding wist ik dat het zwaar zou worden. Na een aantal weken volledig school ging het niet meer, het is gewoon nog te veel. Ik volg nu niet alle lessen en loop ook niet volledig stage dit zorgt ervoor dat ik aan eind van de week niet helemaal kapot ben.

Ik loop stage op een kinderdagverblijf, het is zwaar en ik ben snel moe maar ik heb het er zo naar  mijn zin, kinderen zijn geweldig ik word echt zo blij van. School is wel het zwaarst, mijn concentratie is niet zoals het vroeger was. Over een klein verslag doe ik veel langer over dan vroeger. Het is frustrerend en ik kan hier zo van balen. Van mijzelf ben ik een doorzetter en wil ik het gewoon af hebben. Terwijl ik weet dat ik mijn diploma niet in één jaar ga halen baal ik ervan als ik iets niet op tijd afkrijg. Soms word ik gek van mijzelf en denk ik waarom kan ik het niet even loslaten.

Voor degene die nu voor het eerst op mijn blog zijn en denken waar gaat dit over zal ik even een korte uitleg geven! Ik ben de afgelopen jaren twee keer ziek geweest (Hodgkin dit is een lymfeklierkanker.) Hiervan ben ik twee keer genezen maar door de chemo’s heb ik beschadigde zenuwen en Raynaud gekregen. Zoals je al kon lezen ben ik afgelopen september weer begonnen met school en stage.

Met mijn voeten gaat het ook nog steeds niet lekker. We zijn nu bezig met een infuus wat er voor zorgt dat ik minder pijn heb maar hiermee zitten we echt nog in de onderzoeksfase. Lijkt het jullie interessant als ik hier binnenkort wat meer over vertel???

Dit eerste halfjaar school was ik in mijn vrije tijd veel bezig met school en als ik tijd voor wat anders had had ik geen concentratie meer om te bloggen. Dit vond ik altijd erg jammer. Vanaf nu wil ik proberen één keer in de week wat te plaatsen maar komt er een keer toch niets online dan weten jullie ook hoe dit komt.

Hoe was jullie oud en nieuw???

hartje

Liefs Nathalie

4 gedachtes over “DrukDrukDruk

 1. Voor jou ook een gelukkig Nieuwjaar.
  Fijn dat je weer gaat proberen om te bloggen.
  En om te horen dat het goed gaat en natuurlijk zijn er dingen in het leven die we graag anders zouden willen maar helaas.
  En accepteren zoals het gaat is ook niet altijd eenvoudig.
  Vind het wel interessant om te lezen hoe het gaat en zou ook wel wat meer willen weten over je behandeling die je krijgt voor de Raynaud en of het beter gaat.

  Groetjes uit Limburg
  Willy Braad

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s