Marquee figuur #DIY

Heey,

Een tijdje geleden was mijn moeder bij de Action geweest. Ze had daar een Marquee figuur gevonden die je zelf kan  op pimpen en dacht daarbij “dat is echt wat voor Nathalie.”

Ik vond het leuk om het hartje te gaan beplakken met decopatch. Je moet dan speciaal papier (decopatch) in stukjes scheuren om op te plakken. In de artikelen Hartje beplakken en Koffertje plakken heb ik uitgebreid verteld hoe je iets moet beplakken met decopatch. Dus wil je daar meer over weten bekijk die twee artikelen eens!

Zo zat het hart in de verpakking, hij is mooi wit wat handig is als je hem wil op pimpen.

De inhoud is:
– Het DIY hart
– Lampjes
– Bolletjes die je over de lampjes heen kan schuiven

Dit is het patroon van de decopatch dat ik heb gebruikt. Ik heb voor dit patroon gekozen omdat ik het mooi vind en de kleuren goed in mijn kamer passen.

Jammer genoeg ben ik vergeten om onder tijd een foto te maken dat ik ermee bezig was. Dit komt omdat ik zo druk bezig was dat ik het totaal vergat! Ook omdat ik het dan te leuk vind om bezig te zijn met het plakken.

De lampjes en bolletjes zitten er nu in tijd om het hart te testen!

Hier is het eindresultaat dan al. Ik ben er blij mee en vind het leuk geworden. Zoals je al op de eerste foto kon zien heb ik het hart op mijn nachtkastje gezet. Hoe vinden jullie het geworden?

Liefs Nathalie

8 gedachtes over “Marquee figuur #DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s