Mijn verjaardagscadeaus

Heey,

In mijn vorige artikel vertelde ik al dat ik het de afgelopen tijd erg druk heb gehad met school en stage. Vandaar dat er even geen artikelen online zijn geweest. In deze drukke periode ben ik ook nog jarig geweest namelijk op 31 mei. Ook al is het alweer even geleden toch vind ik het leuk om mijn verjaardagcadeaus met jullie te delen.

Ik begin me echt oud te voelen want dit jaar ben ik alweer 23 jaar geworden.

Van mijn ouders kreeg ik een rugzak van het merk Fjallraven Kanken. Je ziet tegenwoordig steeds meer van deze rugtassen.

Ik heb dit cadeau van mijn ouders gevraagd omdat hier mijn laptop goed in past. Dit schooljaar had ik namelijk een rugtas waar mijn laptop niet in paste waardoor ik altijd een aparte laptoptas mee moest nemen. Dit is niet handig en ik ben toch altijd een beetje bang dat ik mijn laptop een keer vergeet bijvoorbeeld in de trein.

Van mijn oude portemonnee was de rits stuk daarom vroeg ik van mijn broertje een nieuwe. Het is een ruime portemonnee en ik vind de kleur erg mooi maar tegelijkertijd is de portemonnee neutraal.

Van één van mijn beste vriendinnen en haar vriend kreeg ik een Tangle Teezer.

Ook kreeg ik het colour corrector palette van Sleek. Dit had ik aan haar gevraagd omdat ik vaak onder mijn ogen wat blauw, paars of rood ben. Ik heb het nu al een aantal kejren gebruikt en je ziet echt verschil.

Van het merk Kneipp kreeg ik vier kleine douchegels namelijk:
– Lavendel
– Patchouli
– Amandelbloesem
– Mint – Eucalyptus

Van deze cadeaukaart kan ik zelf wat kopen!

Van mijn tante kreeg ik deze grote thee mok, hier ben ik erg blij mee!

Ook kreeg ik van mijn tante nog een VVV cadeaubon om zelf nog wat uit te zoeken. Verder heb ik nog wat geld gekregen.

Ik heb een fijne verjaardag gehad en ben erg blij met de cadeaus die ik heb gekregen. Ik weet dat veel van jullie mijn blog lezen dus ik wil jullie bedanken voor de cadeaus en de gezellige avond!

Liefs Nathalie

7 gedachtes over “Mijn verjaardagscadeaus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s