Amerikaans snoep bestellen

Heey,

Vorig jaar ben ik samen met een vriendin naar Londen geweest waar ik voor het eerst iets van Reese’s kocht, namelijk de dark Reese’s peanut butter cups. Ik ben echt dol op pindakaas en chocola dus het leek mij de perfecte combinatie en ik maakte geen verkeerde keuze. Ze waren echt super lekker en ik heb er wonder boven wonder heel zuinig mee gedaan maar nu een jaar later zijn ze toch op. Ik besloot voor het eerst in mijn leven Amerikaans snoep te bestellen.

Ik besloot om mijn bestelling te plaatsen bij candyonline.nl. Het eerste  wat ik opzocht was natuurlijk van Reese’s de peanut butter cups, ik besloot nu niet voor dark maar voor melk te gaan.

Deze is met witte chocola erin! Dit maakte me erg nieuwsgierig want witte chocola is mijn favoriet.

Op het plaatje zag het er zo lekker uit dat hij zo in mijn winkelwagentje belande!

Het lijkt net dat er aan de Reese’s producten geen einde komt. Het is allang Pasen geweest maar deze hadden ze nog wel in de webshop staan (wel afgeprijsd!)

M&M’s met pretzel dit leek mij een gekken combi. En eerlijk gezegd lijkt het me niet eens zo lekker maar ik was zo nieuwsgierig dat ik een klein zakje bestelde.

Vorig jaar toen ik in Londen was had ik al tegen Corien gezegd dat ik M&M’s wou kopen met pindakaas erin omdat ik er zoveel goeds over hoorde. Maar uiteindelijk hebben we het niet gevonden. Daarom heb ik toen op het vliegveld ook de Reese’s peanut butter cups gekocht. Maar nu was eindelijk mijn kans om ze te kopen en dit deed ik ook. De M&M’s is het enige wat ik al geproefd heb en wat zijn ze lekker! Maar ik merk wel dat je er niet teveel van moet eten.

Ik kende dit helemaal niet maar ik vond de verpakking er leuk uitzien dat ik besloot het te bestellen. (Wat erg eigenlijk, ik bestel iets omdat ik de verpakking mooi  vind^^)

Nu ik zo bezig ben met dit blogartikel te typen kom ik erachter dat ik veel chocola heb besteld. Ook bestelde ik deze candybar van de 3 Musketeers.

Als laatst kocht ik nog 100 gram Jelly Beans in de smaken ice cream!!!

Ik kan nog niet zoveel vertellen over de bestelling omdat ik het nog vrij weinig heb geproefd. Maar ik was zo enthousiast over mijn bestelling dat ik het meteen met jullie wilde delen. Wat voor snoep vind jij lekker?

Liefs Nathalie

10 gedachtes over “Amerikaans snoep bestellen

  1. Oeh leuk! Ben benieuwd of het smaakt haha! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo’n grote snoepkont ben. Ik hou meer van hartig snoepen, zoals worstenbroodjes en lekkere broodjes haha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s