Controle Hodgkin

Heey,

Op controle gaan blijft een zenuwslopend moment. Het allervervelendste is de week voor de controle. Bij alles wat ik voel denk ik meteen het ergste. Normaal kan ik het wel redelijk goed relativeren. Maar de week voor de controle is dit lastig. Terwijl ik normaal geen last meer heb van paniek/angstaanvallen, had ik dat de afgelopen week wel weer.

De controle zelf is goed verlopen, de bloeduitslagen die al binnen waren zagen er goed uit. Over twee weken word ik over de rest van de bloeduitslagen  gebeld, dit blijf nog wel even spannend. Ook voelde de arts of hij opgezette klieren kon voelen maar dit vond hij gelukkig ook niet. Dit betekend natuurlijk niet dat je ze helemaal niet hebt.

Mijn eigen hematoloog was er niet dus ik had een ander. Gelukkig was dit een aardige arts die echt de tijd voor mij nam. Ik vroeg of hij mij de andere bloeduitslagen door wou bellen omdat ik dat fijn vind om te weten. Dit doet mijn eigen arts ook altijd en gelukkig wilde hij dat ook doen. Als je een andere arts krijgt is het toch altijd maar even spannend of het wel klikt!

Tot nu toe ziet alles er goed uit het is nog even wachten op de laatste uitslagen. Als alles goed blijkt te zijn moet ik over vier maanden weer op controle komen. Mijn eigen arts had mij eigenlijk al op een half jaar gezet maar deze arts vond dat iets te snel en vond het beter dat ik over vier maanden weer terug kom.

Ik wou proberen om hier een mooi stukje over te schrijven maar op een één of andere manier lukt het niet om wat uit mijn vingers te krijgen. Hopelijk lukt het de volgende keer beter!

Liefs Nathalie

7 gedachtes over “Controle Hodgkin

 1. Fijn om te horen 👂 dat het er goed 🙌 uit ziet.
  Kan me we een beetje voorstellen hoe het voelt en heel begrijpelijk dat je dan ieder dingetje wat je voelt bang bent dat het weer terug is.
  Maar je bent een hele sterke 💪 meid vind het geweldig 💛 hoe jij er mee omgaat.
  Dikke knuffel uit het zonnige 🌞 Limburg.

  Geliked door 1 persoon

 2. Fijn dat het er goed uitziet voor zover ze het nu konden zien. Ik snap wel dat je de controle eng vind, omdat je heel graag wilt dat het allemaal goed is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s