The Lion King #plog

Heey,

Het is alweer super lang geleden dat ik een plog gemaakt had. Vorige week zondag 13 augustus ging ik samen met mijn moeder en broertje naar The Lion King. Ik besloot om deze dag te gaan ploggen.

The Lion King is voor ons wel een eind rijden met de auto. Wij doen er ongeveer twee uur over om in Scheveningen te komen. Dus wij hadden een lang ritje voor de boeg.

Onderweg stopten wij even bij een tankstation om even naar de wc te gaan en een broodje te eten. We hadden broodjes van thuis mee genomen. Het was lekker weer dus we gingen buiten bij een tafeltje zitten.

Nog een klein stukje rijden en dan zijn we in Scheveningen!

Omdat we een eind moesten rijden wilden wij er een dagje weg van maken dus waren wij veel te vroeg in Scheveningen, maar dat maakt niet uit want we vonden het ook leuk om even bij het strand te kijken. Het was die dag best mooi weer en er waren ook aardig wat mensen die gingen zwemmen of zonnen.

Gezellig wat drinken in een strandtentje, ik nam een Fanta.

Het is tijd om naar het Afas Circustheater te gaan. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik hier kom.

We hebben onze stoelen gevonden en zitten er klaar voor. Zo leuk om nu eindelijk de musical van The Lion King te zien. Op dit moment kon ik echt niet wachten tot het ging beginnen.

Nog even een foto gemaakt van het podium voor het begon.

Ik vond de musical van The Lion King echt geweldig. Het is heel indrukwekkend en mooi opgezet. Als je van Disney films houd dan moet je deze musical echt zien!

Bron

Het ploggen ging me afgelopen zondag niet super goed af want ik vergat steeds foto’s te maken. Na de voorstelling gingen we weer naar huis. Onderweg hebben we nog even ergens wat gegeten en later hebben we als toetje een McFlurry gehaald! ik had Toblerone, hmmm super lekker.

Toen we thuis waren was het alweer aardig laat, maar we hebben een erg leuke dag gehad. Ben jij al eens naar The Lion King geweest?

Liefs Nathalie

8 gedachtes over “The Lion King #plog

  1. Hallo Nathalie.

    Ik ben niet naar de lion king geweest lijkt me inderdaad wel erg mooi, maar wel, ik geloof dat is alweer een jaar of 4 geleden met mijn vriendin uit München naar Rocky geweest we waren toen een weekend in Hamburg ik vond het geweldig een hele ervaring.

    Groetjes Willy.

    Like

  2. Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad! Ik vind het altijd leuk om in Scheveningen te zijn, het heeft wel wat:-) Lekker bij het strand, strandtentjes.. echt zo’n authentiek sfeertje. Leuk dat je een plog gemaakt hebt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s