Willekeurige vragen aan een boekenwurm #Boekentag

Heey,

Omdat ik de laatste tijd meer aan het lezen ben leek het mij leuk om een tag te doen over boeken, op de  boekenblog Boekenbeschrijfster kwam ik de boekentag “Willekeurige vragen aan een boekenwurm” tegen.

Audioboek of een echt boek?
Het lijkt mij leuk om eens een audioboek te luisteren/lezen maar tot nu toe heb ik dat nog nooit gedaan dus voor deze eerste vraag ga ik voor een echt boek.

Zachte of harde kaft?
Dit is echt een moeilijke vraag want ik vind een paperback fijner lezen maar een harde kaft ziet er vaak mooier uit. Maar als ik echt moet kiezen ga ik toch voor de harde kaft denk ik… (haha ik twijfel nog steeds over deze vraag)

Fictie of non-fictie?
Sowieso fictie, mijn favoriete genre is toch echt wel fantasie.

Verzonnen of echte wereld?
Uit de vorige vraag kon je al halen wat ik hier in zou vullen een verzonnen wereld. Het is zo leuk om een andere wereld te ontdekken waar alles zo anders verloopt dan in de echte wereld.

Harry Potter of Twilight?
Harry Potter natuurlijk!!! Twilight was geweldig toen ik het las maar als ik een keuze moet maken tussen Harry Potter en Twilight dan wint Harry Potter.

Eenmalig boek of trilogie?
Met fantasieboeken vind ik  meestal toch wel leuk als het een serie is maar zo af en toe is het ook wel fijn als het gewoon een eenmalig boek is en dat het verhaal dan afgesloten is. Van een serie is het vervelende dat je weer moet wachten op een volgend deel. Ik kan op dit moment bijvoorbeeld gewoon niet wachten tot De Kleuren van Schaduw uitkomt van V.E. Schwab.

Romantisch of actie?
Ik kies voor actie maar eigenlijk vind ik boeken leuk die een combinatie hebben van actie en romantisch. De balans ertussen vind ik het fijnst omee te lezen.

Lezen in knusse omgeving of in de zon?
Het liefst lees ik binnen dit komt omdat ik graag in stilte leest, maar daarnaast vind ik het ook fijn om in een knusse omgeving te lezen zoals in mijn bed of ik een fijne stoel.

Eerst de recensie lezen of zelf beslissen?
Ik lees graag recensies om te zien of ik denk dat het boek echt bij mij past. Ja i Know ik ben een echte controlfreak, haha!!! Maar ik zou wel iets meer in een boek willen duiken zonder dat ik er al teveel van weet en dit ga ik binnenkort ook doen. Eén van mijn beste vriendinnen had een boek dat zij leuk vond en ze zei dit boek ga jij ook geweldig vinden. Ik heb nog nooit van het boek gehoord dus ik wil er graag ingaan zonder dat ik er echt iets over weet.

De vraag die ik uit deze tag het lastigste vond te beantwoorden was toch wel zachte of harde kaft. Ik ben zeer benieuwd welke jij van die twee zou kiezen!!!

Liefs Nathalie

Een gedachte over “Willekeurige vragen aan een boekenwurm #Boekentag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s