PS ik hou nog steeds van je (Jenny Han)

Heey,

Begin januari las ik het eerste deel Aan alle jongens van wie ik hield en wat was dat een heerlijk boek. (Zie hier mijn blogpost.) Het eerste boek overtrefde zeker mijn verwachtingen. Vrij snel nadat ik het eerste deel heb gelezen reserveerde ik het tweede deel PS Ik hou nog steeds van je. Ik was bang dat ik lang zou moeten wachten omdat de Netflix film van het tweede boek ook in februari uit kwam, maar ik kon het boek al vrij snel ophalen bij de bieb!

Wat staat er op de flaptekst?:

Word verliefd door de ogen van de naïeve, onvergetelijke Lara Jean. Liefde is nooit makkelijk maar misschien maakt dat het juist onweerstaanbaar.
Het nieuwe contract van Lara Jean en Peter:
– Peter komt niet meer dan vijf minuten te laat.
– Lara Jean dwingt Peter niet om mee te doen aan allemaal knutselprojecten
– Peter hoeft Lara Jean niet elke avond te bellen, maar het mag wel als hij dat wil.
– Lara Jean gaat alleen mee naar feestjes als ze dat zelf wil.
– Peter geeft Lara Jean een lift wanneer ze maar wil.
– Lara Jean en peter zullen nooit tegen elkaar liegen.
Maar er is nog iets, iets heel belangrijks.
‘Peter?’
‘Ja?’
‘Ik wil dat we nooit elkaars hart breken.’
Peter lacht er luchtig bij. Hij legt zijn hand op mijn wang. ‘Ben je dat soms van plan, Covey?’

Na het einde van het eerste boek wilde ik echt graag weten hoe het verder zou gaan. Dus midden februari begon ik te lezen in PS Ik hou nog steeds van je. Het boek leest weer net zo lekker weg als het eerste deel. Ik vind de korte hoofdstukken bij dit boek fijn.

In dit deel is ook de familie weer erg belangrijk en net als in het eerste boek is dat één van de grootste charmes van dit boek. Ik vind het heerlijk om te lezen hoe belangrijk dat is. Maar ook om te zien hoe belangrijk Lara Jean het vind om er te zijn voor haar jongere zusje omdat ze geen moeder meer hebben.

De romance is weer erg lief in dit boek, het laat je hart soms een beetje smelten. Dit tweede deel was zeker een goed februari boek. Al was het leuker geweest als ik het rond Valentijnsdag had gelezen maar nee ik moest het pas weer daarna lezen!

Wat feitjes:
– Aantal pagina’s: 288
– Verschijndatum: september 2018
– Uitgeverij: Moon
– Vertaald door: Ellis Post Uiterweer & Anna Post Uiterweer
– Kaarten inbegrepen: nee

Ik ben heel benieuwd naar het laatste deel in deze serie en ga die zeker lenen van de bibliotheek. Al heb ik eerst nog een aantal andere boeken te lezen ik weet zeker dat ik deze serie dit jaar wel uit lees. PS Ik hou nog steeds van je geef ik als cijfer een 7.5. Ik heb zelf de Netflix films nog niet gezien jij wel? Als je het boek ook gelezen hebt wat vond jij beter?

Liefs Nathalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s