Leesdoelen en voornemens voor 2021

Heey,

HAPPY NEW YEAR!!!

Instagram

2021 een nieuw jaar en hopelijk een jaar waarin alles weer beter gaat worden. Voor alles omtrent het Corona virus (COVID19) maar ook voor mijzelf. 2020 was een ongelofelijk zwaar jaar met mijn voeten. Pijn is echt vreselijk vooral als er niet een oplossing is. Tien maanden zit ik al met deze pijn, gelukkig is het door de pijnstillers iets verlicht maar nog niet draagbaar. Hopelijk vinden we in 2021 iets wat het draagbaar maakt en ik weer vertrouwen kan krijgen in mijn lichaam want dat is nu totaal weg. Het lijkt mij geweldig op het moment dat het wat beter gaat naar bijvoorbeeld de kringloop te gaan en te speuren voor mijn uitzet, zodat ik weer bezig kan zijn met de toekomst. Maar genoeg over mijn voeten daar kan ik later nog wel eens blogbericht over schrijven!!!

In dit blogbericht wil ik het hebben over mijn leesdoel en voornemens. Laten we beginnen met mijn leesdoel. Afgelopen jaar ben ik begonnen met het bijhouden van een leesdoel. Ik gebruik hier de app Goodreads voor. Voor 2020 had ik mijn doel op 20 boeken gezet. Dit vond ik al een hoog doel en ik had geen idee of ik het zou halen. Maar dit heb ik met gemak gehaald, ik heb namelijk 35 boeken gelezen. Dit komt omdat ik helemaal in de luisterboeken ben gekomen en ook wat meer manga lees. Wel is het leuk om te zien dat ik mijn doel dik heb behaald. Nu heb ik in december erg zitten twijfelen of ik mijn doel op 35 of 40 boeken zou zetten. Uiteindelijk heb ik mijn doel gezet op 40 boeken. Ik ben namelijk pas rond april echt in de luisterboeken gerold dus ik denk als ik nu meteen luisterboeken luister dat 40 boeken wel haalbaar moet zijn.

In 2020 ben ik erachter gekomen dat ik vrij weinig boeken lees van Nederlandse of Belgische Schrijvers. Ik had dit echt niet door en op het moment dat ik het mij realiseerde schrok ik hier echt even van. Ik kwam hier achter rond juli of augustus en heb hier wel meteen verandering in gebracht. Maar door dit besef kwam ik nu wel op het idee om een aantal leesvoornemens op te schrijven:

  • Als eerste leesvoornemen is dat mijn leesgoal op 40 boeken komt te staan.
  • Ik wil minimaal 8 boeken lezen van Nederlandse of Belgische schrijvers.
  • Mijn manga leesvoornemen is de serie A Silent Voice uitlezen.
  • In 2020 ben ik breder gaan lezen dan alleen fantasieboeken. Maar ik heb nog nooit een thriller gelezen, dus in 2021 zou ik graag een thriller willen proberen.

Dit zijn mijn leesvoornemens, ik ben benieuwd als ik eind 2021 terugkijk op dit artikel of ik al mijn leesvoornemens heb behaald.

Ik hoop dat iedereen een goede jaarwisseling heeft gehad en dat 2021 een beter en vooral gezond jaar wordt. Liefs Nathalie

Een gedachte over “Leesdoelen en voornemens voor 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s