De Jacht (Elle Kennedy)

Heey,

Regelmatig zie ik boeken voorbij komen van Elle Kennedy. De covers van de boeken zijn rustig maar toch maken ze mij nieuwsgierig. Het is een New Adult boek. In de app van de luisterbieb zag ik de boeken van Elle Kennedy voorbij komen dus ik besloot er eentje te luisteren terwijl ik helemaal niet wist waar het boek over ging.

Instagram

Wat staat er op de flaptekst?:

Ze zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is helemaal niet mijn type: hij zit onder de tattoos en is gek op gamen en ijshockey. Bovendien denkt hij dat ik oppervlakkig ben. En er zijn nog meer problemen:
– Hij is heel goed bevriend met mijn broer
– Zijn beste vriend is verliefd op me.
– En ik woon met hem in één huis.
Eigenlijk doet dat er allemaal niet toe. Ik heb genoeg aan mijn hoofd en hij heeft me heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons. Maar mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden…

Je leest het boek vanuit twee perspectieven namelijk Summer en Fitz. Ik vind het fijn dat we lezen vanuit beide perspectieven het geeft meer waarde aan het verhaal. Dit boek heb ik beluisterd via de bibliotheek en wat ik leuk vond was dat Summer haar gedeelte voorgelezen word door een vrouw en die van Fitz door een man. Dit is de eerste keer dat ik een Nederlands luisterboek luister waarin twee verschillende voorlezers aanwezig zijn. Dit waardeer ik erg.

De opbouw van het verhaal is oké. Het is niet slecht maar ik vond het niet altijd even boeiend. Het is dat ik het verhaal luisterde terwijl ik bezig was met iets anders, als ik het boek zelf had gelezen had ik het misschien wel weg gelegd. Maar of ik dat echt zou doen weet ik natuurlijk niet. Ik heb zelf nog niet zoveel New Adult boeken gelezen maar ik vond dat dit boek wel veel nadruk legt op het seksuele gebied. Dit begon mij soms wat te vervelen omdat ik wat meer diepgang wilde in al het andere wat ook gaande was in het verhaal.

Fitz en Summer zijn al een aantal jaar aan het studeren. Vaak als je een boek leest beginnen ze met studeren maar hier hebben ze allebei al een aantal jaar gestudeerd en gaan ze juist meer naar het einde. Dit is eens wat anders! (^_^)

De laatste drie hoofdstukken van het boek vond ik een beetje te snel gaan. Misschien kan ik beter zeggen dat ik in die laatste hoofdstukken wat mis, meer informatie had willen hebben. Het voelde een beetje afgeraffeld.

Tof dat dit boek word voorgelezen door twee personen

Wat feitjes:
– Aantal pagina’s: 368
– Verschijndatum: april 2020
– Uitgeverij: Volt
– Vertaald door: Jeannet Dekker
– Originele titel: The Chase

De Jacht is een oké luisterboek terwijl je bezig bent met wat anders. Mijn cijfer is een 6 maar ik denk dat als ik het boek zelf had moeten lezen dat het wel lager zou zijn.

Liefs Nathalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s