Kom naar huis (Emma Anna)

Heey,

Tussen alle luisterboeken zag ik Kom naar huis staan. Wat ik wist van dit boek was dat het een New Adult is en dat de cover prachtig is! Dus ik drukte op lenen in de app van de bibliotheek. Dit boek heeft mij echt weggeblazen. Het tweede boek van 2021 was gelijk een topper!

Wat staat er op de flaptekst?:

Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.
Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troep achter de hand heeft.

Kom naar huis heeft zo veel goeds te bieden, heftige onderwerpen maar tegelijkertijd is het boek zo lief en grappig. Het verhaal geeft ook een boodschap mee. Het boek begint met een proloog en dat is meteen heftig. Doordat ik totaal niet wist waar het boek over ging had ik het niet zien aankomen dat het begin van het boek meteen zo zwaar was. Het greep mij meteen aan en ik leefde zo met Hannah mee. De proloog is kort maar ik kon het verhaal hierdoor niet meer loslaten. Normaal luister ik luisterboeken op bepaalde momenten van de dag maar nu pakte ik elk moment aan om het luisterboek verder te luisteren. In een week had ik het boek uit terwijl ik normaal minstens twee weken naar een boek luister!

Instagram

We volgen Hannah en Luc en lezen ook vanuit beide perspectieven. Bij dit boek is het echt fijn om vanuit beide perspectieven te lezen. Hannah is onzeker wat ook logisch is door haar verleden. Het is een rustig meisje dat erg gevoelig is, maar ze is ook lief. Ook Luc heeft een verleden dat hem wat onzeker kan maken al zie je dat totaal niet aan hem. De personages in dit boek zitten goed in elkaar. Ze zijn verschillend en goed uitgewerkt. Ik kan zo meeleven met Hannah maar ook zeker met Luc. Natuurlijk komen er genoeg andere personages in voor maar ik zou graag meer willen lezen over Audrey zij komt over als een geweldig persoon!

In het begin van mijn recensie zei ik het al, maar wat heeft dit boek een mooie cover! Ik kan niet een recensie schrijven zonder het over zo’n mooie cover te hebben. Ik vind de cover echt magisch met al die sterren en dan Luc en Hannah! Hier smelt mijn hart gewoon van weg. (^_^)

Een indrukwekkend verhaal hoe Hannah na een gewelddadige relatie haar leven weer oppakt!

Wat feitjes:
– Aantal pagina’s: 287
– Verschijndatum: september 2019
– Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
– Genre: New Adult

Wat was dit een geweldig verhaal. Op het moment dat ik het verhaal instapte had ik geen idee waar het boek over ging, het heeft mij totaal verrast! Mijn cijfer voor dit boek is een 8,3. Het enige wat ik nu nog kan zeggen is “ik wil het vervolg lezen!”

Liefs Nathalie
PS: ondertussen heb ik het vervolg al uit!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s