Leef, Lach, Loch (Vanessa Gerrits)

Heey,

Na een tijd niet te hebben gelezen maar ook geen luisterboeken te hebben beluisterd besloot ik dat het tijd was om tenminste weer een luisterboek op te pakken. Ik koos voor iets makkelijks, dus besloot ik te gaan voor een feelgood namelijk Leef, Lach, Loch van Vanessa Gerrits een Belgische schrijfster.

wp-1630240961482.jpg
Instagram

Waar gaat het verhaal over? (Flaptekst)

Met haar drieëntwintig jaar is Esme aan de oude kant voor een eerstejaars student, haar (inmiddels ex) bad boyfriend had een stokje gestoken voor haar studieplannen. Na hun breuk begint Esme eindelijk aan haar droomstudie: toerisme. Ze is helemaal klaar voor een stage op een zonnige vakantiebestemming, maar dan vallen haar plannen in het water. Letterlijk. De enige stageplaats die nog over blijkt, is een Schotse herberg in de buurt van Loch Ness. Vastberaden er het beste van te maken vertrekt Esme naar het druilerige Drumnadrochit.

Wanneer Esme de aantrekkelijke, wat norse herbergier Rory dan eindelijk ontmoet, blijkt ook nog eens dat hij helemaal niet op een stagiair zit te wachten. Maar Esme geeft zich niet gewonnen en vecht, gesteund door collega’s, voor haar stageplekje. En wie weet, misschien valt die Rory ook nog mee…

Om maar met de deur in huis te vallen wat een heerlijk boek is dit. Het is luchtig, lief en je kunt er heerlijk in weg zwijmelen. Het is zo erg dat ik nu al bezig ben in het vervolg Verliefd, Verloofd, Verkleumd.

We volgen in dit verhaal Esme die een stage moet lopen voor haar opleiding toerisme. Zoals je in de flaptekst al hebt kunnen lezen moet ze voor haar stage naar Schotland. Esme heeft al wat mindere dingen meegemaakt in haar leven maar nu houdt niks haar meer tegen. Zelfs een stage in Schotland niet. De personage van Esme zit goed in elkaar, je ziet haar sterke kanten maar ook haar zwakkere kanten dat vind ik altijd mooi als dat goed verwerkt zit in het verhaal. Dan hebben we natuurlijk nog onze Schot Rory. Hij is echt GEWELDIG!!! Alleen voor Rory moet je dit boek al gaan lezen of luisteren.

Het boek luisteren is trouwens ook een echte aanrader. Het boek word voorgelezen door Jeske van de Staak en wat kan zij goed voorlezen. Ze neemt je helemaal mee in het verhaal. Omdat ik nu al bezig ben in het tweede deel kan ik je verklappen dat dit deel ook voorgelezen wordt door Jeske van de Staak

Dit boek is om in weg ze zwijmelen.

Wat feitjes:
– Verschijndatum: juli 2020
– Uitgeverij: Anthos
– Genre: Feelgood
– Serie: North Ness Inn-serie

Als het lezen van een boek even niet wil is Leef, Lach, Loch zeker een aanrader. Mijn cijfer voor dit boek is een 8.

Liefs Nathalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s