Verliefd, Verloofd, Verkleumd (Vanessa Gerrits)

Heey,

Na het luisteren van Leef, Lach, Loch kon ik het niet laten om meteen door te gaan met het vervolg namelijk Verliefd, Verloofd, Verkleumd van Vanessa Gerrits. Geen idee dat dit deel een echt december boek is. Het speelt zich namelijk af in de maand december. Maar ik zal je meteen vertellen het maakt niet uit of het nu december of gewoon zomer is dit verhaal wil je gewoon lezen of in mijn geval luisteren.

wp-1631025964931.jpg
Instagram

Waar gaat het verhaal over?:

Het is begin december en Esme is dolgelukkig: Rory komt naar de Lage Landen om de feestdagen met haar door te brengen en om zijn schoonfamilie te ontmoeten. De plannen veranderen echter noodgedwongen als Rory zijn voet breekt en zijn vlucht mist, waarna de gehele familie Dries besluit naar Drumnadrochit af te reizen. De verwarming van de herberg mag dan soms uitvallen, bij een knisperend haardvuur weten ze er vast een knusse vakantie van te maken. Tenminste, als ze in de North Ness Inn niet voor een onverwachte uitdaging komen te staan… Ondertussen heeft Shaena het druk met haar hoogsteigen donutzaak, maar ze is niet te beroerd om de manke Rory te helpen met de kerstversiering in de herberg. Bij het opsnorren van de slingers doet Shaena een flinke ontdekking. Zal ze het familiegeheim voor zichzelf kunnen houden?

In Leef, Lach, Loch lazen we vanuit het perspectief van Esme maar in dit deel lezen we ook vanuit Shaena. Dus vanuit meerdere perspectieven. Het is even wennen omdat je gewend bent om alleen vanuit Esme te lezen maar het went snel plus Shaena was al een geweldige personage in Leef, Lach, Loch dus alleen maar leuk om haar ook beter te leren kennen.

Net als in het eerste deel zijn de personages weer goed uitgewerkt. Ik vind het leuk dat we in dit deel meer lezen over de familie van Esme. Wat ik zo leuk vind aan dit boek is dat ze zo echt aanvoelen. Vaak lees je boeken waar dingen in gebeuren die een beetje te overdreven zijn maar dit verhaal is in balans. Het zou zo echt kunnen gebeuren.

Ondanks dat het verhaal zich afspeelt in december kun je het prima lezen wanneer je maar wilt. Het is totaal niet over de top kerst.

Dit deel word ook weer voorgelezen door Jeske van de Staak. Het is zo fijn als je een serie luistert en je leest het vervolg dat je dezelfde stem hoort. Je raakt er zo aan gewend dat als iemand anders het voorleest je er helemaal in moet komen omdat alles anders klinkt. Plus Jeske van de Staak kan fijn voorlezen.

Echt een tof feelgood!!!

Wat feitjes:
– Verschijndatum: december 2020
– Uitgeverij: Anthos
– Genre: Feelgood
– Serie: North Ness Inn-serie

Net als het vorige deel word mijn cijfer een 8. En je zult het bijna niet geloven maar ik ben nu al bezig in het derde deel Droom, Durf, Donut. Ik lijk wel een beetje verslaafd!

Liefs Nathalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s