Droom, Durf, Donut (Vanessa Gerrits)

Heey,

Wat is dit een geweldige serie! Ik heb deze drie delen beluisterd via de bibliotheek en dat is een echte aanrader, al denk ik dat deze boeken ook heerlijk weg zullen lezen. In dit deel volgen we niet Esme maar Shaena. In Verliefd, Verloofd, Verkleumd lazen we al gedeeltes vanuit het perspectief van Shaena maar nu hebben we een heel boek over haar. In de eerste twee delen vond ik Shaena een leuk personage dus ik was meteen nieuwsgierig naar dit verhaal.

wp-1633437362699.jpg
Instagram

Wat staat er op de flaptekst?:

In Droom, durf, donut werkt Shaena O’Daleigh in Schotland bij de lokale bakkerij, al kan ze daar eigenlijk haar ei niet kwijt. Het liefst maakt ze donuts, maar die zijn niet welkom in de wat ouderwetse lunchroom. Ondertussen stroomt Shaena over van de donutinspiratie: kleurig glazuur en smaaksensaties vullen haar gedachten. Als ze de kans krijgt om haar hoogsteigen donutwinkel te beginnen, laat ze die dan ook niet aan zich voorbijgaan. Ze zet alles op alles om de deuren van Drumnadonuts snel te kunnen openen! Voor de liefde heeft ze niet écht tijd. Gelukkig geniet ze van haar casual pleziertjes met Owen. Tot ze plots tegen de Amerikaanse Brent aanloopt. De arrogante backpacker haalt haar het bloed onder de nagels vandaan! Misschien kan ze zich toch beter blijven focussen op haar donutshop…

In het tweede deel Verliefd, Verloofd, Verkleumd speelt zich af rond december, de feestdagen dus. Hier heeft Shaena haar donutwinkel al. Dus we gaan een stukje terug in de tijd want in dit deel lezen we onder andere hoe ze begint met haar donutwinkel Drumnadonuts. Ondanks dat je al dingen weet door het tweede deel neemt dat niks weg van dit boek.

We hebben veel gelezen over Esme maar het is leuk om nu meer te lezen over Shaena. Esme en Shaena zijn erg verschillend dat maakt dit boek meteen ook anders. Shaena zegt wat ze denkt en heeft geen blad voor haar mond. Dat is één van de dingen die ik zo leuk aan haar vind. Daarnaast vind ik Brent een geweldige personage in dit boek. Ik heb zo moeten lachen om de interactie tussen Shaena en Brent.

Het is een heerlijk luchtig boek wat een lach op je gezicht bezorgd.

Het luisterboek word voorgelezen door Sandra Jonkman. Ze heeft de eerste twee delen niet voorgelezen dus het was even wennen aan de stem maar ik zat er vrij snel in.

Er gebeuren onverwachte dingen!!!

Wat feitjes:
– Verschijndatum: januari 2021
– Uitgeverij: Loft Books
– Genre: Feelgood
– Serie: North Ness Inn-serie

Wat heb ik weer genoten van deze serie, mijn cijfer is daarom een 8. Het vierde deel Hoofd, Hart, Haggis is ook al uit dus ik hoop echt dat dat deel ook op de app van de bibliotheek komt!

Liefs Nathalie

Andere recensies van Vanessa Gerrits:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s