Hoofd, Hart, Haggis (Vanessa Gerrits)

Heey,

Wat ben ik dol op deze serie! Echt jammer dat dit het laatste boek is in deze serie, maar gelukkig zijn er wel vier delen dus als je de serie nog niet kent kun je wel even vooruit.

IMG-20211215-WA0003
Instagram

Waar gaat het verhaal over? (flaptekst🙂

Esme haar eerste vakantie samen met Rory is geboekt, ze gaan naar Walt Disney World in Florida en in het voorjaar gaat haar stage in het zonnige Turkije van start. Nu haar studie vlot en haar relatie serieuzer wordt, begint het aan haar te knagen: hoe overbruggen zij en Rory de afstand in hun relatie? Zal ze uiteindelijk naar Drumnadrochit verhuizen? Gelukkig kan ze haar twijfels delen met Sheana, die zo haar eigen zorgen heeft over haar woonsituatie. De bakster gaat tot het uiterste om van haar donutwinkel een succes te maken, want een goedlopende zaak betekend ook dat ze weer een eigen appartementje kan huren. Wanneer ze de kans krijgt om haar donuts internationaal onder de aandacht te brengen bij een bakwedstrijd in Las Vegas, moet ze dus wel meedoen…

In dit vierde deel volgen we Esme en Sheanna. Eigenlijk volg je twee verhaallijnen wat niet verwarrend is omdat je de personages al goed kent is het totaal niet storend. Ik was zelf vooral heel benieuwd naar hoe het verhaal verder zou gaan met Sheanna na het eindigen van het derde deel. Ik had graag meer over Sheanna willen lezen, wat ik las was leuk maar het grootste gedeelte ging over Esme en Rory. De twee verhaallijnen waren leuk en alles vloeide mooi in elkaar over.

Ook dit deel is net als alle andere delen luchtig, grappig, lief, geweldig en fijn om te lezen.

Wat hou ik van Sheanna’s gedachtens al haar inspiratie voor haar donuts. Zo leuk om dat te lezen, ze denkt alles zo levendig. Ik kan haar donuts gewoon voorstellen. Wat natuurlijk niet altijd handig is want dan wil je ze eigenlijk opeten maar je hebt ze niet!!!

Ook dit laatste deel heb ik beluisterd. Het boek is ingesproken door Liss Walravens, en ik vond haar stem prettig om naar te luisteren.

Hoofd, Hart, Haggis is een mooi slotdeel.

Wat feitjes:
– Aantal pagina’s: 269
– Verschijndatum: juli 2021
– Uitgeverij: Loft Books
– Genre: feelgood
– Kaarten inbegrepen: nee

Deze serie komt tot een mooi einde. Mijn cijfer voor dit boek is een 8 omdat het gewoon zo heerlijk weg luistert.

Liefs Nathalie

Andere recensies van Vanessa Gerrits:
Leef, Lach, Loch
Verliefd, Verloofd, Verkleumd
Droom, Durf, Donut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s