Als Doden Spreken (Mel Hartman)

Heey,

Een tijdje geleden luisterde ik naar het verhaal Als Doden Dromen van Mel Hartman. Als Doden Spreken is het vervolg en na het eerste deel wilde ik graag weten hoe het verder zou gaan. Ik heb naar het luisterboek geluisterd en dat luistert lekker weg.

wp-1663771368768
Instagram

Wat staat er op de flaptekst?

Aprils leven is een rommeltje. Ze is gevlucht omdat ze haar gave niet onder controle heeft en bang is om haar vrienden te doden, en als ze de mensen van wie ze houdt niet wil verliezen, moet ze hen de waarheid over zichzelf vertellen. Dan is er nog een journaliste, Annie Hemmings, die heeft ontdekt dat April geen mens is en dat wil ze met de hele wereld delen. Om meer bewijs te vinden, brengt Annie een vriendin van April in gevaar. April moet haar gave gebruiken om enkele moordenaars tegen te houden, maar dreigt zichzelf daardoor te verliezen. Gelukkig krijgt ze deze keer ook hulp van enkele machtige vrienden.

We gaan eigenlijk verder waar we na deel één gebleven waren. Het is een aantal weken later maar in de tussentijd is er niet veel gebeurd. Ik moet wel zeggen dat deel twee een totaal andere wending nam dan ik verwacht had, maar het was een avontuurlijk verhaal. Sommige personages uit het eerste deel miste ik wel in het tweede deel.

wp-1663771368842

We leren April steeds beter kennen. Ik vind het mooi om te zien hoeveel ze geeft om de mensen die ze lief heeft. En dat ze alles op alles zet om die personen te helpen. April is net als in het eerste deel een leuk personage. Je ziet haar goede maar ook minder goede kanten en dat maakt haar een stuk echter.

Net als het eerste deel eindigt het verhaal niet met een heftige cliffhanger maar wel net dat beetje informatie waardoor je nieuwsgierig word naar het volgende deel. Ik heb dit verhaal beluisterd via de bibliotheek dus ik hoop heel erg dat deel drie ook snel te beluisteren is via de bieb. Het verhaal word net als in het eerste deel voorgelezen door Relinde de Graaff. Het is altijd fijn als je een serie leest dat dezelfde persoon het weer voorleest, dat zorgt er voor dat ik tenminste snel in het verhaal zit.

De cover is weer magisch mooi!

Wat feitjes:
– Aantal pagina’s: 350
– Verschijndatum: februari 2021
– Uitgeverij: Hemley Books
– Kaart inbegrepen: nee

Het boek luisterde heerlijk weg op de momenten dat ik bezig was met mijn skin care of fysio oefeningen. Mijn cijfer voor dit boek is een 7.

Liefs Nathalie

Andere recensies van Mel Hartman:
– Als Doden Dromen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s