Hodgkin vrij

Hooi,

Je kon het al lezen aan de titel ik ben schoon, Hodgkin vrij. Het woord kanker vind ik altijd zo akelig klinken maar dat ik nu kan zeggen dat ik kanker vrij ben klinkt wel goed. Het is fijn om de bevestiging te horen dat alles weg is er valt meteen tien kilo van je af. We zaten in de wachtkamer te wachten en het liep weer eens uit ik werd per minuut zenuwachtiger. Maar toen ik de uitslag hoorde was dat meteen weg.

Toch was het niet alleen een leuk gesprek bij de hematoloog want we hebben het ook over mijn voeten gehad. Hier baal ik erg van omdat ik constant pijn heb. We vroegen of mijn hematoloog ook kon zien wanneer ik mijn volgende onderzoek heb bij de neuroloog en dat kon hij zien. 24 november heb ik het onderzoek. Mijn arts vond dat nog erg ver weg en gaat proberen te regelen dat het eerder kan, maar ik weet nog niet of dat gelukt is. Ik hoop dat het hem gaat lukken.

Gelukkig is die stomme Hodgkin weg, nu hopen dat het ook snel beter gaat met mijn voeten.

Nu ik dit nog een keer door lees word ik er weer helemaal  blij van dat het allemaal weg is!!!

hartje

Liefs Nathalie

49 gedachtes over “Hodgkin vrij

  1. Wat een heerlijk nieuws, ik ben erg blij voor je, maar ook voor je familie…eerst dit even vieren en dan de volgende stap nog , af van de pijn in je voeten, ….weer ga ik hard voor je duimen, …

    groetjes Petra

    Like

  2. Ah yes! Wat onwijs fijn om te lezen ❤ yes yes yes!
    Hoop dat de pijn in je voeten ook snel over is & dat je er meer duidelijkheid over krijgt.
    Dit is iniedergeval al HEEEL goed nieuws!

    Like

Plaats een reactie