W7 mascara

Hooi,

W7, wie kent het merk tegenwoordig niet. Een tijdje geleden kreeg ik deze mascara. Vandaag deel ik met jullie wat ik van deze mascara vind.

wpid-20141105_111925.jpg

Wat moet deze mascara doen?
De W7 lengthening mascara geeft je wimpers een ultiem verlengend effect, en intense zwarte kleur. Het dunne borsteltje is speciaal ontwikkeld voor het beste effect. Ik ben benieuwd of dit allemaal klopt.

wpid-20141105_112005.jpg

In deze mascara zit 10 ml en is 12 maanden houdbaar. De houdbaarheid van deze mascara vind ik erg goed.

Ingrediënten:
Aqua, Acrylates Copolymer, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Stearic Acid/ Palmitic Acid, Triethanolamine, Cellulose Gum, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Uree, Cetyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Simethicne, Butylparben, Ethylparaben, May Contain: CI 77499 (Iron Oxide Black)

wpid-20141105_112115.jpg

De verpakking van de mascara ziet er normaal uit. Niet heel speciaal. De letters zijn van zilver wat de verpakking nog een beetje leuk maakt maar anders zou deze mascara in een winkel niet echt opvallen denk ik.

wpid-20141105_112146.jpg

Ze zeggen dat ze zo dun borsteltje hebben gemaakt dat ervoor zorgt dat je extra lange wimpers krijgt maar eigenlijk vind ik dit borsteltje er heel normaal uit zien. Niet extreem dun en verder ziet het borsteltje er ook niet heel bijzonder uit.

wpid-20141125_134146.jpg

Resultaat, wat vind ik ervan?
Deze mascara moet er eigenlijk voor zorgen je langere wimpers krijgt. Als ik de foto’s vergelijk zie ik wel wat verschil, ze zijn net iets langer. Maar het effect is niet heel erg. Erg jammer. Want ik zoek eigenlijk nog een goeie mascara die mijn wimpers langer maakt, maar tot nu toe kan ik die nog niet echt vinden. Wel vind ik dat deze mascara er voor zorgt dat je wimpers mooi zwart worden.

Deze mascara valt me erg tegen, ik had echt gehoopt dat mijn wimpers er langer van werden. Ik ga maar weer verder op mijn zoektocht naar de mascara voor meer volume. Doordat deze mascara je wimpers niet langer maakt is dit geen bijzondere mascara en zou ik ook niet aanraden om hem te kopen.

De W7 mascara kost €5.95.-

Wat vind jij van deze mascara???

hartje

Liefs Nathalie

18 gedachtes over “W7 mascara

  1. Ik was erg blij toen ik zag dat je een review gemaakt had van deze mascara, maarrr ik werd best wel een beetje minder vrolijk toen ik het resultaat zag op je wimpers…..
    Ook vind ik de prijs eigenlijk verbazing wekkend hoog voor deze mascara van dit merk…en dat vind ik zeker een heel groot minpunt voor een mascara die niet echt een spectaculair effect heeft op je wimpers.
    goede review!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik was erg benieuwd naar de W7 mascara omdat daar dus nog niet zoveel over bekend is. Maar toen ik het borsteltje en het resultaat zag was ik best teleurgesteld.. Jammer..
    Om je wimpers wat langer te laten lijken kun je ze ook krullen! Ik doe het altijd en je ziet je wimpers gelijk veel meer waardoor ze langer lijken. Sinds ik ermee ben begonnen kon ik niet meer zonder..

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie