Nail arts

Hi,

Ik vind het leuk om met mijn nagels bezig te zijn. De laatste tijd ben ik weer veel bezig met nail arts te maken. Ik vind het leuk om ze na te maken bijvoorbeeld van een YouTube filmpje maar nog leuker om zelf iets te bedenken en uit te proberen. Het leek me leuk om in dit artikel mijn nail arts van de afgelopen tijd te laten zien.

wpid-img_20150228_164626.jpg

Deze eerst nail art heb ik niet zelfbedacht maar heb ik gezien op youtube bij MissJenFABULOUS. Ik volg haar al een hele tijd en vind dat zij erg mooie nail arts maakt. Ze heeft ook een hele leuke serie met nail art voor beginners. (Die zijn meestal niet zo moeilijk.)

wpid-img_20150405_164709.jpg

Dit waren mijn paasnagels van dit jaar. Deze heb ik wel zelf bedacht!

wpid-img_20150307_182255.jpg

Ik vind het overlopende effect erg mooi. Het leuke bij deze nail art is dat je hem elk moment van het jaar kan dragen. In de zomer gebruik je wat lichtere kleuren en in de winter wat donkere kleuren.

wpid-img_20150414_134717.jpg

Dit is zo gemakkelijk om te maken maar ook zo leuk. Heerlijke vrolijke lente kleuren.

wpid-img_20150417_160944.jpg

Deze nail art had ik vorige week nog gemaakt. Ook weer erg makkelijk maar toch zo schattig door de strikjes.

Ik vind het leuk om met nail art bezig te zijn maar ik maak het nooit te moeilijk.

Moet ik vaker mijn nail arts laten zien in een artikel of niet??? En welke vind jij het mooist???

hartje

Liefs Nathalie

44 gedachtes over “Nail arts

  1. Je nail arts zijn echt leuk! Je moet zeker vaker zo’n artikel maken 🙂 Ik maak de laatste tijd nog maar weinig nail arts, terwijl ik eerst alléén maar daarover schreef op mijn blog. Ik heb pas weer wat nail art spullen gehad om te reviewen dus ik ga binnenkort ook weer nail-arten, haha.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ooh wat een leuke nail-art! Ik ben verslaafd aan nailart en nagels lakken in het algemeen, mijn nagels hebben altijd wel een kleurtje 🙂 Alleen ben ik zo klungelig als het op nailart aankomt .. Dus ik doe het niet supervaak, alleen maar voor speciale gelegenheden 🙂 Vooral die met stipjes ziet er super uit! 🙂 Liefs! x

    Geliked door 1 persoon

  3. Super mooi! Knap dat je het geduld hebt, bij mij kom ik niet veder dan een basic lakje en soms een topcoat maar meestal heb k geen geduld dat me nagels goed droog zijn en dan verpest ik alles weer… Die laatste met de stikjes zijn echt super!

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik vind ze allemaal geweldig! Ik heb nooit wat op m’n nagels, omdat ik dan een uur bezig ben terwijl het de volgende dag alweer lelijk is…. Liefs, Evelijn

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie