Schooldrukte

Heey,

Wat was het de laatste weken druk op stage en school, het einde van het jaar komt in zicht. Vandaar dat er een aantal weken niks online is gekomen. Dit vond ik wel vervelend maar het was even de beste keuze.

Ik liep stage in een erg leuk kinderdagverblijf. Ik gebruik het woord liep omdat ik afgelopen vrijdag mijn laatste stagedag heb gehad. Het was een leuke maar tegelijkertijd ook minder leuke dag. Ik heb op mijn stageplek zo’n leuk jaar gehad dat ik alle kinderen en lieve collega’s erg ga missen. Morgen (dinsdag 13 juni) zou ook wel wat raar aan voelen want normaal zou ik die dag gaan stage lopen. Maar morgen dus niet.

Op mijn laatste stagedag trakteerde ik ook op wat lekkers. De kinderen vonden de kabouters erg leuk. Het blijft een raar idee dat ik daar nu niet meer hoef te stagelopen. Na de zomervakantie ga ik weer stagelopen op een ander  kinderdagverblijf wat hopelijk net zo leuk word als dit jaar! Maar zover is het voor nu nog niet.

Ook zijn de klassikale lessen al afgerond, ik heb nog wel wat afspraken staan dus helemaal klaar met school voor dit schooljaar ben ik nog niet. Maar over een paar weekjes kan ik wel zeggen dat ik vakantie heb! Aankomende woensdag (14 juni) heb ik mijn kinder-EHBO examen dus dat is wel even spannend. Ik hoop dat ik het ga halen.

Dit was even een kleine schoolupdate, aankomende zaterdag laat ik mijn cadeau’s zien die ik heb gekregen voor mijn verjaardag.

Liefs Nathalie

Een gedachte over “Schooldrukte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s