I’m so happy

Heey,

Het is maandag, wat heb ik hier naar uitgekeken!!! Een op bed liggend weekend achter de rug. Niet dat het vandaag al helemaal goed gaat, ik lig nog steeds veel op bed en eigenlijk valt de maandag altijd erg tegen maar toch is het al wat beter dan het weekend. Het is iets wat gewoon bijna niet te omschrijven is. Maar YEAH, de laatste chemo gehad. I’m so happy!!!

i'm so happy

Donderdag was zwaar en de dagen erna waren ook zwaar. Veel op bed liggen en eigenlijk de hele dag niks doen. De tv staat aan maar eigenlijk kijk ik er niet eens echt na. Het is niet dat je je heel ziek voelt maar je bent gewoon niet lekker en hebt nergens kracht voor. Het is zo apart wat je voelt maar dat het niet fijn is is één ding wat zeker is.

De dokter heeft gezegd dat het herstel nog wel maanden kan duren. (Het duurt snel een half jaar maar het kan ook nog langer duren) Natuurlijk gaat dit nog wel vervelend zijn maar voor nu maakt het me helemaal niks uit. Als het telkens een stukje beter gaat ben ik blij. Bij het idee dat ik ga opknappen krijg ik een lach op mijn gezicht. Heerlijk dat idee!!!

Maar toch blijft het spannend, is het wel echt weg??? Het spookt dagelijks wel een aantal keer door me hoofd heen. Wat als….. of wat als het terug komt. Op die momenten kan ik echt gek van mezelf worden. Je moet het vertrouwen weer terug krijgen in je lichaam, maar hoelang duurt dat??? Komt het ooit wel echt terug??? Zelf denk ik dat er altijd een soort onzekerheid blijft. Ik probeer het echt van me af te zetten maar dit is niet altijd zo makkelijk.

De komende tijd wil ik me pr0beren te richten op de leuke dingen. De afgelopen tijd heb ik veel leuke dingen gedaan maar ik wil nog meer leuke dingen doen. Even niet aan al die rot dingen denken maar gewoon lol hebben. Gewoon niet denken maar doen.

Nu ga ik eerst maar even wat uitrusten want daar ben ik wel aan toe. Eindelijk heb ik de tijd om te herstellen en hoef ik niet over twee weken een nieuwe chemo. Ik ben benieuwd hoe het weer voelt om me fit te zijn, om dat gevoel weer te hebben. Ik weet zeker dat dat nog wel even duurt voor ik me zo voel, maar ik kijk erg uit naar dat moment.

hartjeLiefs Nathalie

5 gedachtes over “I’m so happy

 1. Hoi nathalie
  Je kent me niet maar vriendin en overbuurvrouw catrien braad,heeft me jou blog laten lezen.
  Je bent een hele sterke meid en wat je tot nu meegemaakt heb was erg heftig ,en daardoor ben je heel erg positief.
  Toppie en wens je heel mooie en sterke tijden

  Gr anja

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s