Handcreme Vaseline

Hooi,

Brrr, het begint nu toch echt kouder te worden. Nu ik dit schrijf waait het buiten erg hard en bij ons in de tuin vallen al wat blaadjes van de bomen. Bij dit toch al iets koudere weer krijg ik snel last van mijn handen, vooral mijn knokkels worden erg droog. Daarom ga ik jullie vandaag wat meer vertellen over de Vaseline handcrème.

wpid-20141004_174227.jpg

Deze handcrème is echt geweldig vind ik, straks vertel ik waarom. Vorige winter heb ik deze handcrème van vaseline ook gehad en die beviel toen zo goed dat ik hem vorige week opnieuw heb gekocht.

wpid-20141004_174421.jpg

Wat beloofd het product te doen?
Het moet je handen en nagels voeden. Dit staat letterlijk op de tube: handcrème maakt je handen zacht en versterkt je nagels met 50%. Ook zeggen ze dat ze een snel absorberende en niet plakkende formule hebben gecombineerd.

Is dit ook zo?
Ik heb deze handcrème opnieuw gekocht en dat is natuurlijk niet omdat ik hem slecht vind. Hij plakt niet en hij trekt snel in en dat vind ik een groot voordeel aan deze handcrème. Ik heb veel handcrèmes gehad waar het heel lang bij duurde voor ze introkken. Dit vind ik zelf niet fijn. Ook maakt deze handcreme je handen zacht en voed ze ook. Het enige wat ik niet vind is dat het je nagels sterker maakt. Het valt mij tenminste niet op.

Wat vind ik er verder van?
Het meeste heb ik al over deze handcrème gezegd maar wat ik echt nog moet zeggen is dat hij lekker ruikt. Als ik deze handcrème op doe moet ik gewoon altijd even aan mijn handen ruiken, hmm. Als laatste smeert hij ook lekker uit over je handen.

wpid-20141004_174202.jpg

Zoals je op de foto kan zien komt het er wit uit. (Haha, dat is meestal zo met handcrèmes.)

Wat vind jij een fijne handcrème???

hartje

Liefs Nathalie

 

14 gedachtes over “Handcreme Vaseline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s